Laba! Silpnų nervų neskaitykit!!!
Vakar buvau dienos stac. fiksavo saremius, kaklelis 2cm, kamscio nera, bet kadangi lb neskaudejo isleido namo su salyga, kad jei kas grysiu.
nuo 16h pradejau jaust tuos skausmus, 21h nuvaziavome i priemima. pasitiko tas pats gyd. patikrino tonusus, saremiai ok, kaklas 4cm, mars i gimdykla. 22h buvome gimdykloje. atejo akusere, paprase vaiko rubeliu, isikureme. iki 5h nakties kentejau skausmus. ir stai 6 ryto ateina kita gyd, visa nepatenkinta ir sako ka cia vaidini, nieko tu negimdai 2cm tik. sakau man sake 4. ziuri i saremius sako nu ka cia saremiai cia belekas. pradejau jaudintis, skauda viduriuoju ir net nzn ar as gimdau. po val sukisa ranka vel ir su pasiepa vel, nieko tu cia negimdai, kaklelis ilgas, galiu nuleist vandenis, bet pasiruosk, kad drosi i operacine. tikrai pradejau panikuoti, suprantu, kad siandien negimdysiu, bet skauda. vaiko tonusai 190-210. atbega su laselkom ir deguonimi, bei komentaru, kad kas tau darosi, paziurek, ka vaikui padarei, sakiau miegot. (nekalbu kaip jaučiuosi be miego, skauda, niekas nevyksta, gazdina cp, nakti gimdo kitos 2 merginos tiesiog kriokia. Ne neverkia, zviegia ne savu balsu. suprantu gimdymas normalu, bet jau pradedu sakyti vyrui, kad nebenoriu, kad nebegaliu klausyti. atsistato vaiko tonai, ateina gyd dar uzmeta, kad vaidinu gimdyve, o man pas psichatra reik, nes joks gimdymas cia nevyksta (neesme, kad kitas gyd pats mane atsiuncia i gimdykla) pasikeicia pamaina, akisere dar atsisveikint atbega ir atsipraso uz toki chaosa. ji super! ateina kita gyd. kakleli vel maigo 3cm, sako akusere sake, kad jums leist vandenis, tai galim leist ir kist skatinima, matytume kaip baigsis. mes su vyru nemiegoja visa nakti, pasimete,jo atsisakome. Dabar nzn ar gerai, kad atsisakeme, bet sirdis neleido likti ten ilgiau, o ir nuovargis savo padare. Sako tai grudam i patologini. tiesa, isvykau namo, buvo per daug visko. esu be galo pavargus ir tikrai nezinau ar sugebesiu pati pagimdyti. isgazdino iki negaliu. nenoriu gazdint jusu, tiesiog norisi issipasakot, nes galvoje girdziu tik ta begalini klyksma ir prasymus padeti. tikiuosi visoms viskas vyks daug sklandziau.