kikyte parašė:
Sveikos mamytės![]()
Isoperavo šiandien kojos piršto
Ibuprofeno iki 1200mg per parą.
kikyte parašė:
Sveikos mamytės![]()
Isoperavo šiandien kojos piršto
stasike parašė:
Pas mane 400mg ar galima? Ačiū už atsakymą
kikyte parašė:
Pas mane 400mg ar galima? Ačiū už atsakymą![]()
3x400 bus 1200
galima iki 3 tableciu per para tokio kaip jus turit stiprumo
mamos sos!!vaikas jau nuo 6val nemiega iki dabar (1h nakties) vis maitinu be sustojimo tai is vienos kruties tai is kitos...as matau kad ji nervuojasi,vakare krutys visai tuscios belieka
ar cia normalu????vaikas neramus visa vakara,vis blaskosi,neuzmiega.....
pilvukas nekietas.. nejaugi jai to pieno vakare nebeuztenka??
krutys minkstos,zindau be perstojimo..bet ji vistiek nepasisotina
Su puentraukiu max 5ml istraukciau
uzhmarshtis parašė:
Kodel sakote, kad 10-15 min per trumpai. Zinoma, idealu butu daugiau. Manoji apskritai, jei ramiai zinda, pasisotina per ~7 min. Ir viskas ok. Ir kakutis geras, ne …
Maniškė apie pusvalandį su pauzėm zindzia.
stasike parašė:
Ar gerai supratau
maitinancioms mamytėms galima Ibuprofeno? Mane vėl kankina nežmoniški galvos skausmai. Į Ibuprofena žiūriu ir seilę varvinu kaip į ledus žiūrėdama bet bijau ką išgert kad vaikeliui nepakenkciau
Karallaite parašė:
mamos sos!!vaikas jau nuo 6val nemiega iki dabar (1h nakties) vis maitinu be sustojimo tai is vienos kruties tai is kitos...as matau kad ji nervuojasi,vakare krutys…
Man tas pats tik tiek kad mums trečią diena kai mano mažytė nuo puse4 iki kokių 8-9val nemiega ir nuo papulio nenulipa. Taip pat pilvukas nekietas ir guli ganėtinai ramiai kai aš šalia tiesiog muistosi su rankytem žaidžia o akys didelės. Nesuprantu kodėl...
Karallaite parašė:
mamos sos!!vaikas jau nuo 6val nemiega iki dabar (1h nakties) vis maitinu be sustojimo tai is vienos kruties tai is kitos...as matau kad ji nervuojasi,vakare krutys…
zuikutia223 parašė:
Man tas pats tik tiek kad mums trečią diena kai mano mažytė nuo puse4 iki kokių 8-9val nemiega ir nuo papulio nenulipa. Taip pat pilvukas nekietas ir guli ganėtinai…
llllietuva.eu/tai-nereiskia-kad-truksta-pieno/
Kūdikis „kabo ant krūties“
Žindimas kelias valandas, paskui kelių valandų pertrauka ir vėl toks pats žindimas būdingas pirmosiomis naujagimio dienomis. Kitiems naujagimiams pirmosiomis dienomis būdinga žįsti kas 30–40 minučių. Dažnas kūdikis pirmaisiais mėnesiais laikosi „klasterinio žindimo“, kai žindama yra ištisai ar su labai mažyčiais tarpais. Toks žindimas būdingas tik tam tikru paros metu, paprastai vakarais. Taip gali būti dėl to, kad vaikutis labiau pavargęs nuo dienos veiklų, garsų, ryškių vaizdų, bet ir dėl to, kad paprastai krūtys rytais pieną gamina gausiau, o vakarais – menkiau. Dažnas žindimas leidžia užtikrinti reikiamą kiekį. Vienas tyrimas teigia, kad dažniausiai naujagimiai žinda 21:00–3:00 val. laikotarpiu, rečiausiai – 3:00–9:00 val.
Nebijokite žindyti dažnai. Riebalų, labiausiai kintančios motinos pieno sudėtinės dalies, koncentracija yra atvirkščiai proporcinga intervalų tarp maitinimų trukmei arba, kitaip sakant, tiesiog proporcinga žindymo dažnumui. Taigi, kuo dažniau žindoma, tuo sotesnis yra moters pienas.
pradzia.org/zindymo-problemos-pirmomis-savaitemis/
Kiekvienos dienos naujagimio maitinimosi ir miego „grafikas“ gali skirtis ir keistis mažyliui augant. Pirmaisiais mėnesiais kūdikiai gali „dažninti“ žindymą, ypač vakarais
zuikutia223 parašė:
Ar gerai suprataumaitinancioms mamytėms galima Ibuprofeno? Mane vėl kankina nežmoniški galvos skausmai. Į Ibuprofena žiūriu ir seilę varvinu kaip į ledus ž…
Galite isgerti
Silkverpe parašė:
llllietuva.eu/tai-nereiskia-kad-truksta-pieno/
Labai ačiū.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai