indryciukas parašė:
O gal teko domėtis kuris geresnis iš šių? Neapsisprebdžiu kurį pirkt![]()
Viridian yra nuo 6mėn amžiaus, su skoniu.
Vitamino D trūkumas gali sutrikdyti vaiko augimą ir vystymąsi, tačiau per didelės jo dozės yra toksiškos. Skaityti
visą straipsnįindryciukas parašė:
O gal teko domėtis kuris geresnis iš šių? Neapsisprebdžiu kurį pirkt![]()
Viridian yra nuo 6mėn amžiaus, su skoniu.
Sveikos, iki dabar man nedaviau vaikui jokiu lašiuku, bet dabar pobiškį bandau primaitinti ir man atsirado klausimas tai nuo kada tiksliai duoti tuos vitamino d lašiukus? Esu uk tai čia tik pasake kad reiks bet kada kas kaip nieko, o pasiklausti pas mama ar kazką netiriu gal jus galet patart?
Ro_s parašė:
Sveikos, iki dabar man nedaviau vaikui jokiu lašiuku, bet dabar pobiškį bandau primaitinti ir man atsirado klausimas tai nuo kada tiksliai duoti tuos vitamino d la…
Nuo 1 mėn amžiaus jau mums sakė po lašiują per dieną.
Ro_s parašė:
Sveikos, iki dabar man nedaviau vaikui jokiu lašiuku, bet dabar pobiškį bandau primaitinti ir man atsirado klausimas tai nuo kada tiksliai duoti tuos vitamino d la…
Geriausia duoti padarius tyrimą, nes jei viskqs normoje vitD ir nereikia. Perteklius blogiau nei nedidelis trūkumas. Renkantis vitD geriausia rinktis augalinės kilmės, pagamintą iš kerpės, jis natūralus ir jį sunkiau perdozuoti.
galadriel parašė:
Geriausia duoti padarius tyrimą, nes jei viskqs normoje vitD ir nereikia. Perteklius blogiau nei nedidelis trūkumas. Renkantis vitD geriausia rinktis augalinės kilm…
Aišku nes maitinu mišinuku ir man toks klausimas iškilo tai nuokada jo reikia duoti 🤔
Pseudo parašė:
Gyd.išrašė receptą 400iu vienąkart dienoj, bet kaip dozuoti livinn pirktą?
Imeskit nuoroda koki Livinn pirkote vit D? 😃
Meshka parašė:
Imeskit nuoroda koki Livinn pirkote vit D? 😃
https://www.livinn.lt/p/vitaminas-d3-geriamieji-lasai-maisto-papildas-15-ml
Pseudo parašė:
https://www.livinn.lt/p/vitaminas-d3-geriamieji-lasai-maisto-papildas-15-ml
Is anotacijos suprantu kad reikia 2 lasus duoti, nes 1 lase yra 200 TV.
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai