Ievaverr parašė:
Sveikos, man rado žpv.. sakė didelė rizika. Dabar siunčia kolonoskopijai ir bus matyti dėl biopsijos. Labai kankina nerimas, kad bus negerai, vaikučių dar neturiu, …
Nesijaudinkit, ir po konizacijos sėkmingai išnešioja ir gimdo 🎈
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįIevaverr parašė:
Sveikos, man rado žpv.. sakė didelė rizika. Dabar siunčia kolonoskopijai ir bus matyti dėl biopsijos. Labai kankina nerimas, kad bus negerai, vaikučių dar neturiu, …
Nesijaudinkit, ir po konizacijos sėkmingai išnešioja ir gimdo 🎈
Ievaverr parašė:
Nepergyvenkite, man tas pats. ❤️ Su vyru reikia pakalbėti ir paaiškinti, kad virusas pats neateina ir gali būti pats vyras čia prisidėjęs, tad viską reikia spręsti kartu.
Po operacijos sėkmingi nėštumai yra galimi, tad svarbiausia rūpinkitės savo sveikata.❤️🩹
ERNESTA07 parašė:
Sveikos. Kreipiuosi į moteris merginas kurios turite žpv, ir nedidelius pakitimus. Ar galvojate apie žpv skiepus? Ar buvo siūlyta? Aš pasimetusi. Daktarė rekomendav…
Turiu nustatytą 16 tipą, gydytoja rekomendavo skiepintis. Jau dvi skiepų dozes turėjau.
ERNESTA07 parašė:
Sveikos. Kreipiuosi į moteris merginas kurios turite žpv, ir nedidelius pakitimus. Ar galvojate apie žpv skiepus? Ar buvo siūlyta? Aš pasimetusi. Daktarė rekomendav…
Reiktų gal pasiskaityti kokios rimtesnės literatūros, kad atsakyčiau nemeluojant būtent apie šio skiepo veiksmingumą kai jau nustatytas ŽPV. Bet bendrai skiepo esmė yra ta, kad skiepo metu suleidžiama kažkokia viruso dalis ir organizmas su ja kovoja, prisigamindamas antikūnus prieš juos. Tokiu būdu susidūrus su tikru virusu, organizmas jį lengviau atpažįsta ir lengviau su juo kovoja. Kai jau nustatytas ŽVP, mano supratimu, jau skiepui per vėlu, na nebent jis padeda kovojant organizmui su kitais ŽPV nei yra nustatytas jau.
Aš šiandien sužinojau,kad turiu ŽPV58. Laukiu kolposkopijos, bet daugiau kolkas man ginekologė nieko nesakė, nei kaip elgtis, nei apie skiepus ir nieko nepaskyrė apart procedūros..
Geguze1 parašė:
Sveikos,
Ne
Geguze1 parašė:
Sveikos,
Tame nėra jokios logikos
Emma parašė:
Tame nėra jokios logikos![]()
Sveiki,
As matau logika tame, kad lytiskai santykiaujat virusas nuolatos perduodamas vienas kitam ir taip nepasisalina ilga laika. Jei vieno is partneriu, sakykim, imunitetas stipresnis ir susidoroja su virusu, o kitas ji vis dar turi, tai sekso metu vel perduos "isgijusiam" partneriui. Ar ne taip ?
Geguze1 parašė:
Sveiki,
As matau logika tame, kad lytiskai santykiaujat virusas nuolatos perduodamas viena…
Taip
Skaičiau straipsnį ta tema, kad būtent taip ir yra, kad virusas - vėl ir vėl perduodamas pirmyn atgal. Ir man net ginekologė taip pat pakomentavo, kai jos paklausiau, ką dabar daryti su intymiais santykiais - sakė naudoti apsaugą. Apsaugą naudojome tol, kol saugojomės nėštumo dėl skiepų nuo ŽPV Dabar nebesisaugome...vistiek abu turim
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai