Nandini parašė:
ilgai vaikstot!! as tiek negaliu, man atsibosta paskui labai.. nuobodu pasidaro.
Tai ir nešiojuosi mp3, kad stogas nevažiuotų vienai
Nandini parašė:
ilgai vaikstot!! as tiek negaliu, man atsibosta paskui labai.. nuobodu pasidaro.
Tai ir nešiojuosi mp3, kad stogas nevažiuotų vienai
jooo aš tai vis pamirštu muzono pasiimt
nors sakau, viena dar tik porakart važiavau trumpam, o dėl laiko tai ir aš ilgiau nei pusantros val neištempiu
kažkaip atpratęs organizmas prie ilgų vaikščiojimų, o anksčiau tokia ištverminga ant to buvau...
va užvakar ir vakar jau darbe buvau, tai po pirmųjų repeticijų viską taip skauda...
gabby_jz parašė:
![]()
![]()
jooo aš tai vis pamirštu muzono pasiimt
nors sakau, viena dar tik porakart važiavau trumpam, o dėl laiko tai ir aš ilgiau nei pusantros val neištempiu
kažkaip atpratęs organizmas prie ilgų vaikščiojimų, o anksčiau tokia ištverminga ant to buvau...
va užvakar ir vakar jau darbe buvau, tai po pirmųjų repeticijų viską taip skauda...
![]()
tai jauciu kad skauda, as nuo kito menesio i aerobika grysiu tai irgi jauciu pirmas dienas verksiu
o muzika pasiimti gera mintis, nepagalvojau
Agniren parašė:
Tikriausiai visos vaikus auginamKaip Jūsų mažiai? Ar skiepijatės nuo roto? Ką apie tai manot?
Na jo, TIKRIAUSIAI
Kas dėl roto, tai nieko apie tai nežinau todėl nieko nemanau
na tik girdėjus kad labai daug vaikų juo serga...
O auga mūsų sliekas tai kai ant mielių, kai nesusirietęs būna, vis bandom pridėt metrą, tai baisu darosi, per antrą mėnesį vėl koki +5 comai... nespėjam rūbų keist
svarbiausia visi per platūs žymiai, o per klyną nebesusisega
ilgšius toks matyt bus...
įdomu kaip su svoriu šitam mėnesy bus, na už pusantros savaitikės matysim..
valgo jau kažkiek ramiau, kai pradėjau atsisėdus maitint, nebe taip rėkia prašydamas būt atrūgintas... miega vis dar nenoriai... naktį dažnai keliasi, išmiega tik pirmą atkarpą apie 3val., o toliau jau dažniau iki pat ryto... kai pagalvoju, nuo gimimo jis nėra išmiegojęs ilgiau nei 4val. vienu metu, o dieną daugiau nei valandą dar nėra miegojęs... bet jau ačiū dievui ilgiau pabūna budrus bet ramus, ar karusele susidomėjęs, ar lubom ar dar kuo...
kaip taviškis?
Agniren parašė:
Tikriausiai visos vaikus auginamKaip Jūsų mažiai? Ar skiepijatės nuo roto? Ką apie tai manot?
o tai iki siol neaugindavom, kai cia uzsukdavom
? Mano Matas tai jau pradejo sypsotis, kazka "kalbeti". Smagu atsikelus ryte pamatyti maziuko sypsenele
. Tik va.... ciaudulys vaika uzpuole, bet tikiuosi rimtesniu ligu nesulauksim. O nuo roto viruso nesiskiepijom. Vien jau kaina 600 Lt, o dar kai teko girdet keleta atveju, kad ir paskiepinti vaikai vis tiek pasigauna virusa, tai manau, kad Matas skiepijamas nebus.
Anksčiau kol buvo mažesni, mažiau mamos dėmesio reikėjo, o dabar jau daugiau veiklos, tai ir neišeina dažnai užeit.. Mes irgi augam panašiai, net baisu, kad jau DVYLIKA cm užaugę, ūgis 69 cm, draugės toks buvo 10 mėnesių, rūbus rengiamės 80 cm, per platūs, kiek per ilgi, bet 74 jau braška... Dėl roto: Paskiepinti irgi būna, kad pasigauna, bet serga, jei serga, lengvai, be didelių nelaimių, kas dažniausiai mažiams labai pavojinga, nes reikia atstatinėt ligoninėj su lašelinėm, skiepelio reiktų, jei pažįstamų rate yra vaikų, ypač darželiniokų, nes tarp jų labiausiai plinta, aš pagalvojau, kad į darželį reiks leist, draugės penkios su mažiukais, tai skiepijomės, mes tą dviejų injekcijų- vieną pirmadienį išgėrėm, kitą po mėnesio, o kaina tikrai ne šeši šimtai , vienas skiepas 225, 54, kitas irgi bus tiek...
gabby_jz parašė:
Na jo, TIKRIAUSIAI![]()
![]()
![]()
įdomu kaip su svoriu šitam mėnesy bus, na už pusantros savaitikės matysim..
![]()
Mes tai sveriamės ir namie: ant elektroninių svarstyklių lipu viena ir paskui su juo ir atminusuojam :))
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai