Agniren parašė:
parašiau į tavo post'ą
Agniren parašė:
parašiau į tavo post'ą
Agniren parašė:
Anksčiau kol buvo mažesni, mažiau mamos dėmesio reikėjo, o dabar jau daugiau veiklos, tai ir neišeina dažnai užeit.. Mes irgi augam panašiai, net baisu, kad jau DVYLIKA cm užaugę, ūgis 69 cm, draugės toks buvo 10 mėnesių, rūbus rengiamės 80 cm, per platūs, kiek per ilgi, bet 74 jau braška... Dėl roto: Paskiepinti irgi būna, kad pasigauna, bet serga, jei serga, lengvai, be didelių nelaimių, kas dažniausiai mažiams labai pavojinga, nes reikia atstatinėt ligoninėj su lašelinėm, skiepelio reiktų, jei pažįstamų rate yra vaikų, ypač darželiniokų, nes tarp jų labiausiai plinta, aš pagalvojau, kad į darželį reiks leist, draugės penkios su mažiukais, tai skiepijomės, mes tą dviejų injekcijų- vieną pirmadienį išgėrėm, kitą po mėnesio, o kaina tikrai ne šeši šimtai , vienas skiepas 225, 54, kitas irgi bus tiek...
Gal tie skiepai ir kainuoja apie 400, bet mums Mato daktare sake, kad ju kaina 600.
Nandini parašė:
sweikos merginos, lauke oras fankastishkas, kuri einat pasivaikscioti siandien apie pietus t.y. apie 14 val.?? Nes mes su Auryte eisim ir laukima kompanijosdar prisijungsiu veliau tai jei ka rasykit cia arba AZ
![]()
Mmm, mes šiandien buvom laukuty panašiu metu, bet dar tėtį namie turim, tai ėjom visi trys
ir Agniren dar sutikom pakely ;D
Agniren parašė:
Praskaitykit mano rašliavą: www.alytausgidas.lt/lt/naujienos/kainu-ir-kokybes-gidas/kai-kaina-skiriasi-100-ar-net-200-imi-mastyti-ne-patriotiskai-solidariai-o-logiskai/</blockquoTikra tiesa toj tavo rašliavoj išdėstyta
. O dažnai ten straipsnelius rašai
?
Giedruke parašė:
Kai yra laiko ir nuotaikos, dabar tai apskritai vaikiškos temos aktualios, daugiau niekam laiko nelieka...dar kelis apie vaiku auginima parasysiu.
Agniren parašė:
O mes su Nandini labai smagiai pasivaikščiojomkol mano princas klykaut nepradėjo... Bet tikiuosi pakartot, nes buvo labai malonu
![]()
aga butinai reikes pakartoti
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai