dovilyte216 parašė:
o varduka jau sugalvojai ?![]()
Elada arba Smilte
berniukas butu Danas arba Dominykas
man pas gydytoja 15 d.tai kita savaite , ziuresim ka tada sakys
o tau kokie vardai grazus?
dovilyte216 parašė:
o varduka jau sugalvojai ?![]()
Elada arba Smilte
berniukas butu Danas arba Dominykas
man pas gydytoja 15 d.tai kita savaite , ziuresim ka tada sakys
o tau kokie vardai grazus?
vai2te parašė:
Elada arba Smilteberniukas butu Danas arba Dominykas
![]()
man pas gydytoja 15 d.tai kita savaite , ziuresim ka tada sakyso tau kokie vardai grazus?
![]()
grazus vardukai
o pas koke tu gydytoja lankaisi ? o mes sugalvoje jei mergyte gabriele o jei berniukas armandas
dovilyte216 parašė:
grazus vardukai![]()
![]()
o pas koke tu gydytoja lankaisi ? o mes sugalvoje jei mergyte gabriele o jei berniukas armandas
![]()
![]()
![]()
as pas kivariene lankausi
vai2te parašė:
as pas kivariene lankausi
as irgi pas kivariene
labai faina gydytoja
dovilyte216 parašė:
as irgi pas kivarienelabai faina gydytoja
![]()
![]()
kad daugiau as cia tu gydytoju ir nepazystu, uzrase vyro mama pas ja tai ir lankausi
vai2te parašė:
kad daugiau as cia tu gydytoju ir nepazystu, uzrase vyro mama pas ja tai ir lankausi![]()
na kaip sekasi jum ?
dovilyte216 parašė:
na kaip sekasi jum ?![]()
kaip cia ir gali sektis paskutinem savaitem, laukimas, naktiniai pribudinejimai, lakstymas i tualeta isvien, atsirado net pykinimai kartais ir silpnumas gyzta.. jau sunkoka
kaip tau?
vai2te parašė:
kaip cia ir gali sektis paskutinem savaitem, laukimas, naktiniai pribudinejimai, lakstymas i tualeta isvien, atsirado net pykinimai kartais ir silpnumas gyzta.. jau sunkoka![]()
kaip tau?
![]()
aisku na ka padarysi jau nedaug liko laukti
kad man irgi lakstymas y toleta isvien ir naktim keliuosi sunku ir vaiksciot o man dar gruodzio gale pora menesiu laukt
dovilyte216 parašė:
aisku na ka padarysi jau nedaug liko lauktikad man irgi lakstymas y toleta isvien ir naktim keliuosi sunku ir vaiksciot o man dar gruodzio gale pora menesiu laukt
![]()
jau tas toletas tai nusibodo, nebuvo ne nakties kad nesikelciau, dabar is vis atsigulu, uzmiegu ir atrodo vel keltis- reikalas spaudzia
ar cia man vienai taip ar ir tau? as tai nuo pat pradziu nestumo laksciau naktim
vai2te parašė:
jau tas toletas tai nusibodo, nebuvo ne nakties kad nesikelciau, dabar is vis atsigulu, uzmiegu ir atrodo vel keltis- reikalas spaudzia![]()
ar cia man vienai taip ar ir tau? as tai nuo pat pradziu nestumo laksciau naktim
man zinok tas pats ne tau vienai man irgi nuo nestumo pradzios nakty daznai y toleta keliuosi kartais net tris keturis kart nakty o diena is vis daznai
atrodo nueinu y toleta ir vel noriu nu zodziu tolete ir apsigyvent galima
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai