jaunoji parašė:
![]()
![]()
![]()
o is voveruku blynu negalima iskept?
![]()
![]()
![]()
nu tu pavarai, prilipo voveruskos?
jaunoji parašė:
![]()
![]()
![]()
o is voveruku blynu negalima iskept?
![]()
![]()
![]()
nu tu pavarai, prilipo voveruskos?
jaunoji parašė:
as tai bunu apsirupinus visada,ant staliuko prie lovos pasidedu sausainiu,saldainiu,sokolado ir sulciu,jei uzsimanau buna ka uzkirst![]()
![]()
![]()
kokia tu jaunute, labai grazi pora
raimasaima parašė:
tai jau lek, nesikankink.![]()
![]()
![]()
ar dar cipsai nesibaige??![]()
da nesibaige, bet galvoju uzteks, mazius pradejo net spardyt gal sako sustoti arba testi, db nzzn
db apie ledus vel galvoju
sonca1 parašė:
mano pilvinukas naktinukas pasidare,kaip tik vakaras,naktis,duodasi be perstojimo,visus vidurius ismasazuoja,net skauda,bet stipriu spyriunera,tik tokie stiprus raizymai su kojytemis ir rankytemis,turbut nera jau vietos pasispardyti,tik visas pilvas judanciu guzuo pas jus buna dar stipriu spyriu.
oi dar ir kokiu
dabar uzsiklojusi su kaldra stora,tai net ji kilnojasi
manasis daznai i sonkaulius atsiremia,tai kazkaip nemaloniai buna,dar kokius pora kartu man lyg ir ignybe
tai aisku jiems ten vietos tiek beliko,jie juk jau naujagimiai o dar turi buti mamyutes pilvelyje
Ruta27 parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu tu pavarai, prilipo voveruskos?![]()
![]()
![]()
dabar pagalvojau juk cipcu su grybais yra,tai gal tada skrandzio neis susigadint
juokauju,tik nesupykit
sonca1 parašė:
mano pilvinukas naktinukas pasidare,kaip tik vakaras,naktis,duodasi be perstojimo,visus vidurius ismasazuoja,net skauda,bet stipriu spyriunera,tik tokie stiprus raizymai su kojytemis ir rankytemis,turbut nera jau vietos pasispardyti,tik visas pilvas judanciu guzuo pas jus buna dar stipriu spyriu.
pas mane tai dar buna ne tik gumbai bet ir spyriai galingi, nors daznai vien gumbai plaukioja
Ruta27 parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu tu pavarai, prilipo voveruskos?![]()
![]()
![]()
tai, kad ji nezinojo, kas cia. Tai dziaugiasi mergaite, kad kazka naujo ismoko . Saunuole, greitai mokosi.
raimasaima parašė:
kokia tu jaunute, labai grazi pora![]()
![]()
![]()
aciu labai
jus taipat dailus
jaunoji parašė:
as tai bunu apsirupinus visada,ant staliuko prie lovos pasidedu sausainiu,saldainiu,sokolado ir sulciu,jei uzsimanau buna ka uzkirst![]()
![]()
![]()
as negaliu taip, anksciau taip ir dariau, bet db nebe nes ka pasideciau ta ir sukimsciau ir vel eiciau vis vien atsinest
blyn kai duodas mano mazius, pilvas tik kilnojes
a pas jus db nesiduod, ka veikia?
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai