Auksine Saulyte parašė:
ar galite man blondinei paaiskinti: kodel atsirado sitas forumas?![]()
Matyt yra ribotas puslapiu skaicius
Auksine Saulyte parašė:
ar galite man blondinei paaiskinti: kodel atsirado sitas forumas?![]()
Matyt yra ribotas puslapiu skaicius
O mums vakar uzkietejo viduriukai, kakutis kietokas buvo ir negalejo vargsiuke pasitustint, nakti prikele taip verke, bet po to kazkaip pavyko isstumt ir uzmigo, o pries tai dvi dienas nekakojo, nors iprastai kasdien kakojo
kaip tik buvom pas gydytoja, tai sako nuo darzoviu tai tikrai neturetu, sako gal taip kazkas, formuojasi zarnynas, sake stebet ir duoti slyvu tyreles, atsigert ko nors daugiau, tik kad tos tyreles nevalge
vargsiuke, taip man jos gaila buvo kai verke
Kariba parašė:
O mums vakar uzkietejo viduriukai, kakutis kietokas buvo ir negalejo vargsiuke pasitustint, nakti prikele taip verke, bet po to kazkaip pavyko isstumt ir uzmigo, o pries tai dvi dienas nekakojo, nors iprastai kasdien kakojokaip tik buvom pas gydytoja, tai sako nuo darzoviu tai tikrai neturetu, sako gal taip kazkas, formuojasi zarnynas, sake stebet ir duoti slyvu tyreles, atsigert ko nors daugiau, tik kad tos tyreles nevalge
vargsiuke, taip man jos gaila buvo kai verke
Mums uzkietejo viduriukai kai davaiu bulviu kosytes be morkyciu, o paskui kazkur paskaiciau kad morkytes paminkstina ta reikala, tai duodu su morkytem ir viskas ok
ligitaaa parašė:
mes tai valgom moliugu ir obuoliu kosyte,tai viskas gerai mum![]()
o kaip obuoliuka apdorojat, verdat ar kepat ar zalia?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai