geris parašė:
tendencija koks grazus tavo sunus![]()
dėkui
geris parašė:
tendencija koks grazus tavo sunus![]()
dėkui
Kokie gražūs lėliukai...
na nieko, greit mes irgi savus pamatysim. Paruošiamieji mane irgi kankina, bet kai žinau, kad čia niekis su tikraisiais, tai nekreipiu per daug dėmesio. Dėl stūmimo čia klausė viena, tai aišku, aš negimdžiusi, tai negaliu labai jau tiksliai pasakyti, bet pacituosiu VGN kursuose išgirstus žodžius, kad galima labai sudėtingai aiškinti: kojas stumti, rankas traukti, galvą lenkti prie savęs ir stumti. Paprasčiau - pabandyti pakakoti.
Silke parašė:
Kokie gražūs lėliukai...na nieko, greit mes irgi savus pamatysim. Paruošiamieji mane irgi kankina, bet kai žinau, kad čia niekis su tikraisiais, tai nekreipiu per daug dėmesio. Dėl stūmimo čia klausė viena, tai aišku, aš negimdžiusi, tai negaliu labai jau tiksliai pasakyti, bet pacituosiu VGN kursuose išgirstus žodžius, kad galima labai sudėtingai aiškinti: kojas stumti, rankas traukti, galvą lenkti prie savęs ir stumti. Paprasčiau - pabandyti pakakoti.
![]()
![]()
patikėk nėra ten taip paprasta,man ir oro pradėjo trūkt tai vyras deguonies kauke laikė,o pagimdžiau per 15 min tai plyšau nes per greitai tai ką dabar dvi sav sėdėt negaliu,o pirmom dienos išvis nieko net atsistot vos pajėgdvau kaip skauda ten kur siuvo
vredzina parašė:
bet ne i nugara
yra intravenine nejautra- tai kateteri i vena istato ir tiesiog epidura (i nugara) vaistai tie patys, tik intraveniniai "lengvesni"
na as irgi tokiu noreciau, del to ir klausiau;)
Agneta26 parašė:
yra intravenine nejautra- tai kateteri i vena istato ir tiesiog epidura (i nugara) vaistai tie patys, tik intraveniniai "lengvesni"na as irgi tokiu noreciau, del to ir klausiau;)
tas epidiūras yra išgalvota kad nugara skauda pažeidžia ir t..t net nepajutau kai dūrė,bet manęs neklausė ar noriu man privaloma buvo dėl spaudimo,nes muša jie
tendencija parašė:
va ir mano Rojukas pagaliau vakar grįžom namo,tik man dar negerai spaudimas šokinėja dar temp užkyla tai nelb kas bet ištversiu,nieko,jeigu ne vyras tai nieko nepasidaryčiau nes galva apsvaigsta
Sveikinimai grįžus į namučius
namuose ir sienos gydo, stiprėkit
tendencija parašė:
tas epidiūras yra išgalvota kad nugara skauda pažeidžia ir t..t net nepajutau kai dūrė,bet manęs neklausė ar noriu man privaloma buvo dėl spaudimo,nes muša jie
taip, mazina spaudima. o pas mane ir taip per mazas, idomu kaip cia bus...
norejau dar paklausti, rasei, kad plysai. ir kad veliau skauda aisku, labai. ar prasei kokiu zvakuciu, kad maziau skaudetu?ar nepadeda?
Agneta26 parašė:
taip, mazina spaudima. o pas mane ir taip per mazas, idomu kaip cia bus...
norejau dar paklausti, rasei, kad plysai. ir kad veliau skauda aisku, labai. ar prasei kokiu zvakuciu, kad maziau skaudetu?ar nepadeda?![]()
neprašiau net nuskausminamų nors penkias dienas ligoninei buvau,nes lėčiau gija,labiausiai padeda šiltas vanduo apsiprausi,ir būtinai po kiekvieno kart kai eini į wc apsipraust su šiltu vandeniu tada ne taip skauda,jau dabar nėr tokio skausmo kaip anskčiau bet sugyt turi,mano draugei ne vienai plyšo vienai net per išange plyšo tai mėnesį sėdėt negalėjo
Kalbant apie plyšimus, tai gydytoja minėjo kažkokį a la tepaliuką Tantum rosa atrodo. Aš kažkodėl baiminuosi, kad irgi plyšiu.
Nusipirkau net pompą vandenukui, kad būtų lengviau apsiplauti, o kad tuos pratimus ar masažus daryti kažkaip neprisiverčiu.
Mano irgi spaudimas žemas, vadinasi lieka intraveninė nejautra. Gerai, nes epidūro aš kažkaip prisibijau. Turėjau, viskas ok, jokių nugaros skausmų nebuvo po to, bet nenoriu aš jo ir tiek.
Labiausiai bijau, kad pritrūksiu oro gimdydama, tai apsižiūrėjau iš karto, kurioj sienoj kraniukas su deguonimi ir tik tegu kas pabando man jo neduoti!
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai