Victe parašė:
Mano uosviai bijo su mano vaiku likti, nes sako po valandos su ja esi issekes... Tokiu dalyku,kad vaikas sedi bent 10min ir zaidzia su kokiu nors zaislu, pas mus na…
mano lygiai toks pat
Victe parašė:
Mano uosviai bijo su mano vaiku likti, nes sako po valandos su ja esi issekes... Tokiu dalyku,kad vaikas sedi bent 10min ir zaidzia su kokiu nors zaislu, pas mus na…
mano lygiai toks pat
robertaj parašė:
mano lygiai toks pat![]()
O cia Italijoje vaikai, nzn net kodel,labai velai pradeda vaikscioti - tai visi apsale,kai pasakau,kad manajai 10men. Pas juos 10men 1 is 100 tikriausiai vaiksto.Parke sakau vaikai 13-16men vaiksto kaip ji...Labai keista. O jiems keista,kad manoji uz rankos laikoma begioja
Victe parašė:
O cia Italijoje vaikai, nzn net kodel,labai velai pradeda vaikscioti - tai visi apsale,kai pasakau,kad manajai 10men. Pas juos 10men 1 is 100 tikriausiai vaiksto.Pa…
Prieš tai esančią žinutę perskaičius maniau, kad Viola tikrai jau vaikšto pati viena
įsikibus eina, jo?
Rūtelėlė parašė:
Prieš tai esančią žinutę perskaičius maniau, kad Viola tikrai jau vaikšto pati vienaįsikibus eina, jo?
![]()
Taip taip - isikibus i mano rodomaji pirsta
Victe parašė:
Taip taip - isikibus i mano rodomaji pirsta![]()
o viena nežengia? prisibijo dar?
Rūtelėlė parašė:
o viena nežengia? prisibijo dar?![]()
Zingsniavo,kol pries savaite skaudziai krito 2k ir ant galvos dar....nuo to laiko bijo - dabar pauze.
Victe parašė:
Zingsniavo,kol pries savaite skaudziai krito 2k ir ant galvos dar....nuo to laiko bijo - dabar pauze.
tai mano Kamilis bebaimis tad.. buvo jau net tris kartus prasikirtęs iki kraujo, bet eina vistiek..
Nimre parašė:
labas. saunuolis Kamilis![]()
![]()
kaip atostogos Lt? :bigwink:…
ačiuka.. kaip jūs laikotės.. ?
mes tai tik už poros savaitėlių skrisim atostogauti..
man tai galva visai susisukus :))) dar si savaitgali zadejau tau skambint ,bet dar pagalvojau juk tu Lt
neveikia visai man galva :)) mes tai normaliai Argaudas vaiksto tik isikibes kur nors pats bijo dar zengt ta savarankiska zingsniuka
bet uztad laiptais jau kuo puikiausiai uzsiropscia
tai jau akiu nenusuksi
siaip tai pliurpia kaip uzvestas savo kalba bus i mama
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai