neri.m parašė:
Sveikutes, man gydytoja sake, kad normalu jei ju pagausesIr siaip kiek su esamom mamytem teko bendrauti sake, nestumo metu, kad iskyru balksvos spalvos padaugeja, tai nemanau, kad cia yra blogai
![]()
Nuraminai...
neri.m parašė:
Sveikutes, man gydytoja sake, kad normalu jei ju pagausesIr siaip kiek su esamom mamytem teko bendrauti sake, nestumo metu, kad iskyru balksvos spalvos padaugeja, tai nemanau, kad cia yra blogai
![]()
Nuraminai...
romualda parašė:
sveikosar jums nera taip, kad paejus normaliu zingsniu -pradeda mausti sona -lyg po ilgos distancijos begimo? -nes paskui eiti jau sunku daros -turiu pora minuciu pastovet, -gal nuo pergreito ejimo cia taip -nes vaikstau iprastiniu zingsniu
-bet vistiek neramu, arcia del to ejimo, ar kazkas blogiau??
man irgi taip yra, taciau nemanau, kad tai yra blogai. reikia tempus letinti...
romualda parašė:
sveikosar jums nera taip, kad paejus normaliu zingsniu -pradeda mausti sona -lyg po ilgos distancijos begimo? -nes paskui eiti jau sunku daros -turiu pora minuciu pastovet, -gal nuo pergreito ejimo cia taip -nes vaikstau iprastiniu zingsniu
-bet vistiek neramu, arcia del to ejimo, ar kazkas blogiau??
Tai tikrai nuo per greito ėjimo. Dabar reikia eiti lėčiau
mariii parašė:
kaip kazkada minejau, ne eiti, o plaukti kaip gulbemstik kartais nelabai taip iseina, dabar kaip tik esu kaip griozdas, visur kur tik einu kliunu
![]()
Danguus parašė:
Sveikos , mamytesAr jusu nevargina isskyros? Pas mane ju nemazai kasdien, tad galvoju ar cia normalu, ar reikia kreiptis i gine
![]()
Pas mane ju irgi padaugejo, bet cia nestumo metu normalu, tik organizmui truksta geruju bakteriju, tai dabar dazniau geriu papilda su pieno rugsties bakterijom
Svarbu, kad nejustum diskomforto - niezulio.
mariii parašė:
Pas mane kol kas vien tik melynas garderobas, tad tikiuosi kad echo nemelavo![]()
Pas mane tas pats
visi rubeliai su melsvais atspalviais
jau net neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip - susigyvenau su ta mintis, kad bus sunus
Danguus parašė:
Sveikos , mamytesAr jusu nevargina isskyros? Pas mane ju nemazai kasdien, tad galvoju ar cia normalu, ar reikia kreiptis i gine
![]()
labuka mane irgi vargino tokia problemyte na bet dabar jos kaip ir nera :)o gi nsuipirkau naturalius iklotus be jokiu kvapu be nieko ir viskas gerai daktare sake iklotai sudaro elergizacija tai reikia demesi atkreipt i juos va
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai