flowerr parašė:
as kiek zinau kuo daugiau nutraukinesi, tuo daugiau pienuko gaminsis....nes pienukas taikosi prie vaiko poreikiu.... bet jei net tvinksi tai nezinau
…
man sake,tik paracetamolio,bet jo daug kur ideta i kitus vaistus
flowerr parašė:
as kiek zinau kuo daugiau nutraukinesi, tuo daugiau pienuko gaminsis....nes pienukas taikosi prie vaiko poreikiu.... bet jei net tvinksi tai nezinau
…
man sake,tik paracetamolio,bet jo daug kur ideta i kitus vaistus
Lijjana parašė:
Per kiek laiko mamos jusu leliukams bambytes nukrito?man baisu biski kad dar nenukrenta![]()
maniskes ir dar laikosi
musu storoka bamba, irgi laukiu kol nukris
Lijjana parašė:
Per kiek laiko mamos jusu leliukams bambytes nukrito?man baisu biski kad dar nenukrenta![]()
man lygiai per 2savaites,nesijaugink tikrai.duok oro daugiau ir virintu vandeniu nupylus,tegu savaime apziuna
Lijjana parašė:
apie 2 sav laikesi
ir baisiai smirdejo, nors valydavau su spiritu, bet nukrito ir labai graziai sugijo
vyresneliui ir ilgai bamba nekrito
Lijjana parašė:
musu lygiai po savaites,bet iki 10dienu yra normalu.nukris,nepergyvenk ;)
Lijjana parašė:
mums 16-tą parą daktarė per apžiūrą nuėmė, nes niekaip nenorėjo pati nukrist
šiaip kiek žinau iki dviejų savaičių turėtų nukristi
sveikutes
mums irgi bambyte dar laikosi...mes grize is ligonines labai svelniai valem......nelindom gilyn..o vat ktv buvo sesute tai kaip atampe tai ir kraujuko pasirode, bet sake kad reikia taip priket ir gyliau valyt(mum ligoninej rode taip pavirstutiniskai ) tai dbr valom taip....bet irgi kazkaip kolkas nesimato kad noretu kristi...o ant bodiku randu taskelius uzdiuvusio kraujuko.....
Mum irgi bamba ilgai nekrito, bet pradejom valyt 1% spirituku per para nukrito o dabar jau visai uzsitraukus
smagu girdeti kad visos tiek daug pienuko turit, mum is abieju krutu vienam valgymui kaip tik uztenka, musu mazylis neistraukia nes uzmiega arba susinervuoja, is vienos kruties sunkiai bega ir jam atsibosta traukt o is kitos begte bega ir jis susinervuoja kad nespeja ryti tai liekam abu slapi, tai nutraukineju su pientraukiu ir is buteliuko maitinu. sakoma mazeja pienukas kai su pientraukiu trauki, bet jau kaip bus taip, kiek turesim pienelio tiek uzteks.
Lijjana parašė:
mums ir dar nenukrito
matyta.asta parašė:
mums ir dar nenukrito
maniškiui vakar nukrito jau
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai