Lijjana parašė:
Per kiek laiko mamos jusu leliukams bambytes nukrito?man baisu biski kad dar nenukrenta![]()
manajam po 4 5 dienų nukrito. o kaip ten ta bambutė atrodo nėra apdžiūvus jau tokia?
Lijjana parašė:
Per kiek laiko mamos jusu leliukams bambytes nukrito?man baisu biski kad dar nenukrenta![]()
manajam po 4 5 dienų nukrito. o kaip ten ta bambutė atrodo nėra apdžiūvus jau tokia?
Lijjana parašė:
Mum laikes 27dienas beproto ilgai :-). Daktare sake cia nuo vyrksteles storio priklauso kada ji nukris
svarbu gerai valyti
Chocolatea parašė:
senai ji jau apdziuvusi
Lijjana parašė:
mum po 5dieneliu nukrito.
net nustebau kai vaikeli perengiau o ziuriu nebera. Nukris greit nepergyvenk svarbiausiai apvalyti ja.
Alia parašė:
Sveikos,sveikinu visas mamytes![]()
![]()
Norejau paklaust gal kuriai buvo rade B streptakoka,ar spejo jum tokiu atveju sulasint vaistukus pries gimdyma ir kiek doziu lasina,ar viskas gerai po to vaikeliam?????</blockq/uote>
Jo buvau skaiciusi, kad jeigu randa ta streptokoka tai butinai lasina lasine per gimdyma kuri neleidzia uzkrest vaikucio! Jinai yra butina tokiu atveju, nes jei vaikutis uzsikrestu-gali buti liudnu pasekmiu..
Alia parašė:
Sveikos,sveikinu visas mamytes![]()
![]()
Norejau paklaust gal kuriai buvo rade B streptakoka,ar spejo jum tokiu atveju sulasint vaistukus pries gimdyma ir ki…
Spės tau viską sulašinti, nesijaudink
Tik dėl visa ko dar atvažiavusi gimdyti primink, kad esi nešiotoja. Lašina kas 4 val. Ir dėl vaikelio nesijaudink - juk tam ir lašina, kad padėtų, o ne kad pakenktų;)
Mamytes, gal galit patarti. Noriu nusitraukti pienuko, tik nezinau kokiom salygom ji laikyti ir kiek laiko jis gali stoveti? Jau nebeistveriu, zaizdeles ant speneliu nespeja uzgyti, o Mano sunelis istisai nori valgyti kai nemiega. Pieno manau turiu uztektinai, tik gal liesas... Vakar nakti 2 valandas valge ir vistiek tik su soske uzmigdyt reikejo.
Kartland parašė:
Mamytes, gal galit patarti. Noriu nusitraukti pienuko, tik nezinau kokiom salygom ji laikyti ir kiek laiko jis gali stoveti? Jau nebeistveriu, zaizdeles ant speneli…
tai gal paima netaisyklingai krūtį? ir dėl to neištraukia normaliai pieno?
o ir šiaip, mamytės, ar daug kas iš jūsų čiulptukus naudojat? Mums kažkaip va jau 3 savaitės, ir, tfu tfu tfu, nenaudojam ir poreikio labai didelio nėra. Porą kartų pirmą savaitę buvo nerami, kad ir soti, tai daviau mažajį pirštuką sulenktą pažįsti - pusė minutės ir smigo vaikas...tiek tereikėjo...
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai