MerGYtEaa parašė:
Ne ne ne, nesusitraukinejo man, tik nuo ryto pradejo skaudeti ir taip iki vakaro vakare skausmas padidejo. bet tik vienoje vietoje, sone(po pilvuku) tai kadangi buvo sekmadienis nebenorejau laukti ir vaziavau i ligonine sakau patikrins ir jei nieko baisaus paleis. tai kaip pasodino ant kedes pamate kad gimdos kaklelis sutrumpejo.. tai is kart pagulde ir pajunge lasalines. o man niekas neaiskino kas kaip ir kodel, tik pries paskutine diena suzinojau tiksliai kad jau gimda vos nebuvo pasiruosusi atsiverti ir buvo gresentis priesankstinis gimdymas.. tai po to patikrino ir pamate kad jau susitvarke kaip ir viskas... oj kaip buvau issigandus, dabar stengiuosi labai nesitampyti, atrodo staigiau pajudu is kart skausmiukas pereina apacioje, tai jau net leciau vaiksiot pradejau.. bet tikiuosi jau viskas bus gerai ir iki gimdymo tikrai nepateksiu as ten :))
na tikekimes kad visos istempsim iki galo
matai kaip reikia reaguot i kiekviena toki neaisku skausma,na dabar turi tiesiog atsargesne but ir saugot save,as ta pati darau,ne betiek jau ir daug cia mums beliko leliuku laukt