medu parašė:
na va galiu parodyt, mano taip pat 23 savaitė, bet aš šiaip žema ir liekna tai man jis didelis atrodo![]()
koks grazutis !!!! nerealiai!
na pas mane tikrai dar ne toks
medu parašė:
na va galiu parodyt, mano taip pat 23 savaitė, bet aš šiaip žema ir liekna tai man jis didelis atrodo![]()
koks grazutis !!!! nerealiai!
na pas mane tikrai dar ne toks
medu parašė:
grazus ir pilviukas ir katinas papuoles i kadra
ziziux parašė:
Sveikos mamytes, norejau paklaust ar dideli jau jusu pilvukai?![]()
man 23 sav ir mano tas pilvas tai nzn, kaip ciuciuka pavalgius... galima sakyt visai nesimato...
vaikiuka jauciu kasdien, bet kazkaip galvojau jau tokiu metu turetu pilvas but grazus ir nemazas...
pirmas mano vaikas, ir esu auksta, tai gal del to....
pas mane ir labai mazytis nors jau 22sav uzauks pilviukas tikrai svarbu kas jauti judesius neskauda tai ir viskas gerai :)))
medu parašė:
labai grazus pilviukas
ziziux parašė:
Sveikos mamytes, norejau paklaust ar dideli jau jusu pilvukai?![]()
man 23 sav ir mano tas pilvas tai nzn, kaip ciuciuka pavalgius... galima sakyt visai nesimato...
vaikiuka jauciu kasdien, bet kazkaip galvojau jau tokiu metu turetu pilvas but grazus ir nemazas...
pirmas mano vaikas, ir esu auksta, tai gal del to....
Mano pilvukas irgi nedidelis, o jau 24 savaite, drauges (nestukes ir pagimdziusios) teigia, jog mano is visu pats maziausiais, ju pilvukai tokiu metu jau buvo gerai pastebimi
o mano nedidukas, apvalus
as liekna, vid. ugio, plius nuo genu gal priklauso
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai