2014.02.18 13:01 (prieš 12 m.)
eicheldy parašė:
Na taip, jei viskas gerai tai bet kurioj pasaulio šaly bus ok... Nors dg čia visko prisiklausai... Mano beveik puse draugių gimdymas baigesi replemis... Ir tikrai v…
Na kaip. Del cezario.... Manau irgi neblogsi daro. Jie turi daug praktikos viskame, nes nestukiu turi laaabai daug. Cia laimes dalykas..ant ko pataikysi. Bet ir sordy ramu, nes negali pasirinkti. Negalesi saves kaltinti, o ,galejau duoti kysi..butu tas ir tas gyd viska padares. Cia rami galva, nera kam kysio duoti. Nera ko paprasyti... Kas priims, tad...
Pirma as gimdziau holess street, dabar droghedoj. ryt turiu scana, paskui kovo 6 apoitmenta, tada klausiu del streptokoko, nes man noekas noeko nesiulo.... Ir kiek zinau, sunku ji cia gauti,,, visks sunku cia gauti, kol emergency neatvaziuoji...
Pvz as nzn ka daryti, man vakar ir siandien laaaabai judesiukai sumazeje, visada buvo stiprus, o dabar vienas kitas laaabai silpnas. Labai bijau, kalbu su vyru..nezinom ka daryti. Ar vaziuoti vakare i ligonine, nes jis tik gris vakare, ar laukti rytojaud pietu, nes darys scana... Jeis nd nuvaziuosim..vis tiek vos ne nakti apziures, su savo tempais.
Ar gali taip zymiai sumazeti sudesisi? Negi lelius miegs,tingi??? Nesuprantu. Ir pilva pakratau jau, ir suo loja..ir sunui liepiu parekauti.... Dbr laukiu vyro,liepsiu parekauti...( nes visad raguodavo i jo, i sunaus garsu balsa).... Saldumynu valgau, gazuota geriu...vis tiek ramekas... Vos ne vienas pakrutejimas i valanda....
Tai vat...vienu zodziu...pasimetusi esu, nors antras vaikelis..bet viskas kitaip...