Lari parašė:
aš irgi pirmą ;) męs iš Elektrėnų, o jūs?
Mes is didelio kaimo - sostines
kuria diena pagymdyti turite?
Lari parašė:
aš irgi pirmą ;) męs iš Elektrėnų, o jūs?
Mes is didelio kaimo - sostines
kuria diena pagymdyti turite?
Agne.kar parašė:
O mes va žiūriu visai vos ne identiškai..abi mergaičių ir abiem po 14d beliko
![]()
Geras
o is kokio miesto busite? Jei is Vilniaus,tai gal dar toj pacioj ligoninej gimdysime? Cia jusu pirmas vaikas bus ar ne?
Mabel parašė:
Guliu antra diena ir galvoju,kaip tos moterys kurios praktiskai visa nestuma gulima rezima turejo iskenteMan tai siaubas,galva pilna minciu,atrodo visur bar…
As va po dvieju savaiciu turiu gymdyti,bet daug kas sako,jog mergaites dazniausiai gimsta anksciau,tai nezinau ar vyro sulauksiu,ar nepagymdysiu anksciau.
Jusu tai is darbo ta pacia diena atlekti gales,o mano va uz 1,5 savaites is uzsienio tures atskristi. Pirma vaika gymdysiu,jetau kaip bijau,noriu,kad vyras butu salia ,bet kazkodel jauciu ,kad su tokiais spazmais pagymdysiu pries jam atvykstant.
na,ziuresim kaip cia bus
[email protected] parašė:
As va po dvieju savaiciu turiu gymdyti,bet daug kas sako,jog mergaites dazniausiai gimsta anksciau,tai nezinau ar vyro sulauksiu,ar nepagymdysiu anksciau.Ju…
As ir tikriausiai gimdysiu be vyro nors antras gimdymas bet bijau labai
ir jauciu kad anksciau teks gimdyt nes tikrai blogai jauciuos nors dar truputi anksti bet nzn dar taip niekur nieko neskaudejo davar jau ir vaikstant skauda viska siaubas
meidasun parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytes, noreciau ir as prie jusu prisijungti ;) pasiskaitinejus jusu foruma ir nusprendziau prisiregistruoti...tikiuosi priimsite i savo …
Sveiki
as irgi paskaiciau ir neseniai uzsiregistravau cia,lb idomu buna paskaityti.ir temos man visos tokios aktualios, pirmagimi turesiu ,tai viskas tiek naujo,tiek idomu.
Vikuzka parašė:
Mano maziukas irgi kiekviena diena zagsi![]()
hm...o cia turite girdeti ar kazkaip jausti? Nes as niekad negirdejau tai ir nezinau mano zaksi ar ne....
Agne.kar parašė:
Aš vilnietėpirmas pirmas vaikelis
planuoju antakalnyje gimdyti
Praeitą savaitę apsidairėm ten tai šiek tiek ramiau, kai žinosim kaip kur keliauti.
![]()
…
Ir as Antakalnyje
irgi praeita savaite teko pabuvoti ten kai greitoji atveze,pusvalandi kol buvau apsidairiau ir namo paleido
Ar bijote gymdyti? Gal kuria diena vienoj palatoj ir pasimatysime
Agne.kar parašė:
O aš vis suku galvą dėl skiepų... neapsisprendžiu niekaip... ar visko reikia ar ne.... ir ko tikrai TIKRAI reikia...![]()
Mane irgi tas pats klausimas domina
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai