OlgaVan parašė:
Gal jūsų kleckai jau savarankiškai vaiksto?
Mano tik šią savaitę sėdėt išmoko, tai apie vaikščiojimą dar toli gražu galiu galvot....
OlgaVan parašė:
Mano tik šią savaitę sėdėt išmoko, tai apie vaikščiojimą dar toli gražu galiu galvot....
OlgaVan parašė:
Mes jau beveik ketvirta savaite kaip vaikstom.Pradziai po kelis zingsniukus,o dabar jau pilnu tempu;)
Wiikutė parašė:
Mes jau beveik ketvirta savaite kaip vaikstom.Pradziai po kelis zingsniukus,o dabar jau pilnu tempu;)
9 mėn vaikas niekur neįsikibes jau vaikšto ?
ar kažką ne taip supratau
Greta B parašė:
9 mėn vaikas niekur neįsikibes jau vaikšto ?ar kažką ne taip supratau
![]()
Taip.Pirmuosius zingsnius zenge,savarankiskai,kai buvo 8men ir savaite.O dabar pilnai vienas varineja.Aisku buna ir blynu:)Dar tobulinames;)
Wiikutė parašė:
Taip.Pirmuosius zingsnius zenge,savarankiskai,kai buvo 8men ir savaite.O dabar pilnai vienas varineja.Aisku buna ir blynu:)Dar tobulinames;)
Šaunuolis
Greta B parašė:
Šaunuolis![]()
;)
Wiikutė parašė:
Krikstasunis irgi anksti pradejo vaiksciot,jam dabar 11 metu,tai pastovei skundzias kad kojas skauda,daktarai paaiskino,kad del to kad anksti vaiksciot pradejo.bet tokiam vaikui nepasakysi,kad sedek
As neisivaizduoju,kjp atrodytu jei maniskis jau vaiksciotu,man jis dar toks mazas
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai