griteee parašė:
Atrodo sunkios karstos as vis po saltu dušu pakisu tai tam kartui bet siaip irgi vargstu. .
Man tai kaip ne mano atrodo
griteee parašė:
Atrodo sunkios karstos as vis po saltu dušu pakisu tai tam kartui bet siaip irgi vargstu. .
Man tai kaip ne mano atrodo
griteee parašė:
As ir nuolat kojas po saltu dusu kisu, nakti vietos irgi nerandu, dedu tai vienur tai kitur, bet diena viskas lyg ir gerai, tik tinsta, tai manau kad jei tik nakti taip buna, tai gal cia dar ne tas neramiu koju sindromas
aiste_ parašė:
As ir nuolat kojas po saltu dusu kisu, nakti vietos irgi nerandu, dedu tai vienur tai kitur, bet diena viskas lyg ir gerai, tik tinsta, tai manau kad jei tik nakti …
Tas tas, jis dazniausiai naktim ir pasireiskia
Sveikos esamos ir busimos mamytes
si foruma skaitau ir seku kiekviena diena labai idomu suzinoti jusu nuomones ir perskaityti patarymus ivairiais klausimais
taciau pati tik dabar nusprendziau parasyti. Susiduriau su tokia problema, susirgau inkstu uzdegimu, vadinamu pielonefritu, dabar guliu ligonineje leidziami atibijotikai geriu papildomai arbatzoliu arbata ir labai tikiuosi kuo greiciau isgyti. Gal kuriai is Jusu ar Jusu pazystamu buvo susidurusi su sia liga, prasau pasidalinkit patirtimi, kaip jus gyde, ar vaikiukui nepakenke. labai neramu, kaip cia bus
Mollie parašė:
Na irbsunkios dienas mane aplanke - uzvakar galvojau jau saremiai prasidejo, kaip kairia puse apacioje skaudejo, o vakar vel nuvargau ir jau desine puse visa sutrau…
man tai buvo tai labai isikandau o viena namuose buvau bet man be kraujo,skauda nes mum klubus tempe dar sake ne tiek skaudes pries gala
Torri parašė:
Tas tas, jis dazniausiai naktim ir pasireiskia![]()
Jo, tas pats
Pačios kojos kyla iš vienos vietos į kitą. Negali jų vienoje vietoje nulaikyti, toks, lyg ir tampymasis
Bet man dabar aprimo truputį, nežinau kiek ilgai, gal čia ir tie baisūs karščiai turėjo savo įtakos
Chantale parašė:
Jo, tas patsPačios kojos kyla iš vienos vietos į kitą. Negali jų vienoje vietoje nulaikyti, toks, lyg ir tampymasis
Bet man dabar aprimo truputį, nežinau kie…
As kazkaip ant karsciu viska suverciu
o pas mano vyra vakare kojos daug neramesnes nei mano (panasu kad del sanariu), tai as uztat ir galvoju kad man dar visai gerai, kai tik nakti vietos nerandu
Ambere parašė:
Sveikos esamos ir busimos mamytessi foruma skaitau ir seku kiekviena diena labai idomu suzinoti jusu nuomones ir perskaityti patarymus ivairiais klausimais
t…
Oj kaip nesmagu
Na laikykites ir sveikite, tikiuosi viskas bus gerai!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai