faufau parašė:
Pieno ir jo produktu iki metu tikrai neduosiu. O po metu irgi neskubesiu. Nieko gero juose nera mano asmenine nuomone. O plius maniske varskes netoleruoja tai nemat…
Bet taip iseina varske bandet duot tiesa?
faufau parašė:
Pieno ir jo produktu iki metu tikrai neduosiu. O po metu irgi neskubesiu. Nieko gero juose nera mano asmenine nuomone. O plius maniske varskes netoleruoja tai nemat…
Bet taip iseina varske bandet duot tiesa?
munesa parašė:
Bet taip iseina varske bandet duot tiesa?![]()
Tikriausiai per mamos piena sureaguoja
tobethebest parašė:
Sveikos, ar visos rytais duodat mp arba pm? Saviskei jau nuo kokiu sesiu menesiu pusryciams duodu kose ir vandens arba arbateles. O dabar pagalvojau, gal blogai dar…
As duodu
deamongirl parašė:
mamytes, nusipirkau hipp sausainiukus, bet bijau duoti leliukui, pabandziau- tai atkando dideli gabala tai iskart isemiau is burnytes, bijau kad nepaspringtu. KAip …
As duodu bebiki. Visiskai nespringsta
Sveikos mamytes
zinau kad buvo jau diskutuota n kartu , bet trukt uz vadziu vel is pradziu
kaip jus migdot savo maziukus? Pas mus kazkoks kosmaras paskutinem savaitem
nors ir pavargus, bet labai sunkiai uzmiega, rekimas ir klykimas iki pasiutimo
ant ranku nenori, o paguldyta I lovyte pradeda vartytis, sestis, stotis ir rodyti visus savo mokomus veiksmus
kazkaip kantrybe senka . ..
deamongirl parašė:
mamytes, nusipirkau hipp sausainiukus, bet bijau duoti leliukui, pabandziau- tai atkando dideli gabala tai iskart isemiau is burnytes, bijau kad nepaspringtu. KAip …
As sedejau ir isputus akis ir stebejau
ir pati irgi emiau sausaini ir labai kramciau jai matant
dabar valgo labai graziai
bet vis dar stebiu
munesa parašė:
Bet taip iseina varske bandet duot tiesa?![]()
Ne nebandziau. Kadangi maitinu pati tai man suvalgius varskes ar graikinio jogurto mergaite atpila fontanu. Ir iki siol taip.
deamongirl parašė:
Aš duodu hipp trapučius.buna pakosti bet šiaip trina su dantenėlėm gražiai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai