2015.03.23 08:22 (prieš 11 m.)
Pirmam vaikui pirkau naują ne brangų vežimą marshal italy berods vadinosi. Privalumai - itin gers pravažumas, įsidedantis lopšiukas, kurį paskui kaip tašę lengvai gali neštis, sulankstant nereikia nieko nuimti, susilanksto visa visuma, persiverčianti rankena, didelė talpa susidėti daiktams po vežimu.. trūkumai - labai sunkus, važiuojant 5 metrus į priekį nukrypdavo apie pusę metro į šoną, taigi visada įtempus rankas reikėdavo važiuoti (Ir kas keisčiausi šis trūkumas buvo leistinas vežimo garantijoje
), nors tai savovtiškas sportas
Nemanevringi ratai, taigi norint pasukti reikėdavo kilstelėti vežimą
2 vežimaą pirkau dėvėtą Coletto matteo privalumai: pats didžiausias privalumas, kad vienu rankos judesiu vežimas apsisuka apie savo ašį, taigi tiek lošį tiek sėdimąją dalį su visu vaiku gali atsukti į save, gali nusukti nuo savęs, labai pasiteisina esant vėjuotai dienai ara kai saulutė šviečia vaikui į veidą, manevringi priekiniai ratukai man lab ai patiko, vežimas pakankamai lengvas. Trūkumai - pagindinė vežimo problema - stabdžiai, jie praktiškai visiems sugenda, nors sakė perkant naują vežima, garantinis aptarnavimas įdeda kažkokią papildomą detalę ir būna viskas gerai. norėtūsi, kad priekiniai ratukais irgi būtų pripučiami, vežimo pravažiuotumas lyginant su pirmuoju prastesnis, mano dideliems kūdikiams norėtųsi erdvesnio lopšio, maža daiktadėžė po vežimu, jei ką sunkesnio įdedi, tai užvažiuojant ant bortelio braukiasi dugnas. Ir kai imi naudotis sportinuku, pradeda ersinti, kad norint vežimą įkelti į mašiną, turi pirmiausia nuimti sėdimąją dalį, paskui tik atskirai lankstyti ratus, tai gana nepatogu ir nenoromis imi žvalgytis į skėtuką
Daugiau šiuo momentu nepamenu, sujungus šiuos du vežimus į veiną manau gautųsi visai ne blogas
Kaip vyras sako, tokio vežimo, kokio man reikia dar niekas neišrado