effy parašė:
O as rukiau pries pastodama. Ir visi mano darbe ruko. Tai visi dabar klausineja kaip man pavyko mesti.![]()
O kaip jum pavyko mest,po truputi ar iskart?kai suzinojot?
effy parašė:
O as rukiau pries pastodama. Ir visi mano darbe ruko. Tai visi dabar klausineja kaip man pavyko mesti.![]()
As Sauluze parašė:
As bandysiu dar ryt ryte padaryt testuka..gal uzmatysiu ka riskiau..nes dariau grizus po darbo 11 tai toks ir rytinis slapimas buvo..ir pilvas ispustas irgi kazkoks…
As kas 2dienas dariau,ir vis ryskejom,o siand,jau ryskios2.
PauOde parašė:
Sveikos, būsimos ir esamos mamytes, turiu klausima, ar net labai neryškus nėštumo testas reiškia teigiamas? Nors paskutinį kartą mm buvo vasario 22, pasidariau test…
Taip. Kokį testą darėtės?
PauOde parašė:
Sveikos, būsimos ir esamos mamytes, turiu klausima, ar net labai neryškus nėštumo testas reiškia teigiamas? Nors paskutinį kartą mm buvo vasario 22, pasidariau test…
Sveika, mano paskutines mm irgi buvo vasario 22d. pirmaji testa pasidariau kovo 20d ir tada buvo labai neryskus vaiduokliukas, bet su kiekviena diena ryskejo ir ryskejo. dabar mm veluoja jau 9dienas ir testas labai labai ryskus
ir pats pigiausias ir brangiausias. Nes jau isbandziau gal 7 kokius
dar viena turiu rytojui
pries apsilankyma pas daktare pasidarysiu
Nors rezultatas aiskus, bet bijau garsiai dziaugtis
Agnieska09 parašė:
Is karto tik pamacius maziausia vaiduokli. Jokiu kanciu metimo net nepatyriau.
Tai manau ir streso organizmas nepatyre, nes tuo metu dziaugesi labiau.
Per savo nekantrumą kas savaitę dariausi nt, kuris nieko neparodydavo nes buvo iš ties per anksti, o dar ir nt įgrudo "Bitutė". Pasiskaičius apie išgirtajį benu rožinį, nusipirkau jį vakar , šiandien pamačiau dvi juostelės ir nepasakyčiau kad vaiduokliukas, gan aiškiai viską įžiūrėjau.
Vyrui nieko nepasakiau, nes galvojau per jo gimtadienį balandžio 6d. pasakysiu, bet jau dabar žinau kad neišlauksiu, reikės dar tų benukų nusipirkti, nes pati patikėti šia laime negaliu, tikiuosi ji nebus laikina mm turėtų prasidėti už 3d.
SunSunny parašė:
Taip. Kokį testą darėtės?
Aš dariausi easy test, ir pregna tai abu tokie vos matomi
Labas, mamytės, Ar kuriai pavyko iš trečio ciklo ar anksčiau pastoti?
mes taaaaip laukiam, bet nesiseka kol kas. Ovuliaciniai testai 4 padaryti 2 ryškesni, veliau 2 mažiau ryškus, tai nesuprantu, kada ovuliacija buvo? nejau po jos irgi linijytes meta..Kaip būtų faina šį mėn pastoti, kaip tik ant Kalėdų, kokia 22 d. orentacinė būtų
Salomėj parašė:
Labas, mamytės, Ar kuriai pavyko iš trečio ciklo ar anksčiau pastoti?mes taaaaip laukiam, bet nesiseka kol kas. O testai 4 padaryti 2 ryškesni, veliau 2 mažiau …
OV testas jai dvi juostele ryskios tada vyksta ov . jai blunksta jau praejo. tai per OV reik myliuka daryt
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai