2016.03.29 12:55 (prieš 10 m.)
Sveikutės, pasidalinkite, kokie pirmieji požymiai jums išdavė, kad šįkart kažkas kitaip ir greičiausiai laukiatės? Tiesiog man nuo penktadienio staiga pradėjo maust pilvą, nugarą, išsipūtė [pilvas ir ėmė jį pūsti, pykinti. O dar tos kraujingos išskyros porą kartų... O maitinuosi aš teisingai jau beveik metus ir pilvo pūtimas išgyvendintas oi oi kaip buvo...žodžipu, pamaniau, akd kokį uždegimą įsitaisiau. Ogi Vėlykos, tiek planų, o šeštadienį rankos nekilo nieko daryt...bloga, negera, pykina, troškina...pilvą maudžia...po paros kažkaip toptelėjo, jog čia kitas reikalas gali būti...ypač kai pradėjo ir seilių daugėti, su pirmu neštumu man seilėtekis buvo ryškiausias požymis turbūt. O dar taip juokas paėmė. Atsekiau, jog sapnavau prieš porą savaitėlių, jog sūpuoju 3 vaikelį. O esu sapnavusi tik kaskart pastojusi, tarsi jie patys pranešdavo...neplanavom ir po antro nerealiai sunkaus gimdymo aš nebeplanavau daugiau gimdyti...o va dabar aš pasimetusi, nes jei nėštumas, tai ko lėkt pas gydytoją, o jei ne, tai nesuprantuy, kas man....
aišku, nebepuolu kasdien testų darytis, kantriai laukiu savaitgalio. Bet šios dienos psichologiškai sunkiausios. Nebevaldau savo emocijų, hormonai viršų paėmę visai...sveikinu visas laukiančias mažylių ;)