Gillle parašė:
O kaip su vilnoniais rūbais darot? Kaip skalbti, ar irgi lyginti reik?
Tik skalbiau su visais ruvais 30-40 lsopsniu, nrlyginau, jie nesilamdo man.
Gillle parašė:
O kaip su vilnoniais rūbais darot? Kaip skalbti, ar irgi lyginti reik?
Diidi parašė:
as manau lyginama ne del lamdymosi, o, kad karsty zutu bacilos visos
kitos neskalbia, tik pralygina
Saule123 parašė:
Kaip miela. Mes irgi eisim kitą sav
Mes irgi snd daremes 4d skana mums 27sav. Jausmas super O kiek jusu vaikutis svere, man sake,kad musu mergaite gan didele.
valerija.buivydiene parašė:
Mes tai nusiziurejom šitą vežimėlį:
valerija.buivydiene parašė:
Labas vakarasJungiuosi as prie jusu. Ar jau ziurite vezimelius, gal jau turite? Kokius issirinkote? Ir kur pirkote?
dzoa parašė:
Ka žadate pirkti, o gal kas jau nusipirkot vaikiukui iš higienos priemonių?
Ligoninėje tai nelabai ko reikia. Savo pamperius, drėgnas servetėles ir tiek. O namie pirkau ekologišką prausiklį, aliejuką persikų kauliukų salto spaudimo, ausų krapštukus tikius platėjančiais galais, vatos didelius tamponiukus. Aij bambytei pirkau osteokare ar kaip jis vadinasi. Nors su ta bambyte yra teoriju "n". Dėl visų aliejų ir prausiklių geriau be kvapų rinktis. Ir net be ramunėlių ar medetkų. Mano abu vaikai joms alergiški. Iš sebamedo yra neblogas prausiklis ir šampūnas 2in1. Tų muilų ten labai nereikia. Aš naudojau užpakaliui plauti po kakučio
dar patogu su dozatoriumi, nes vienoj rankoj laikai leliuką. Nepatogu tuos buteliukus vartyti. Man buvo patigiau su dozatoriumi
Dar šukytes su bumbuliukais gerai turėti jei luobelė užsidės ir minkštą šepetį plaukams. Kaip pvz
www.assorti.lt/nuk-sepetys-ir-sukos-vaikiskos-256236
Shypsius parašė:
Mes jau turime![]()
Mums nuo mazosios Stokke vežimukas liks. Buvau patenkinta su pirmu, manau mielai naudosime ir su antru! Pasivaikščiojimams labai smagus ir patogus, gal ne tiek kompaktiškas į mašiną, bet pradžioj galima ir su masinine kėdute naudoti
ka as karts nuo karto darydavau ;-)
Baby100 parašė:
Mums nuo mazosios Stokke vežimukas liks. Buvau patenkinta su pirmu, manau mielai naudosime ir su antru! Pasivaikščiojimams labai smagus ir patogus, gal ne tiek komp…
O kokią važiuoklę turit?
dzoa parašė:
Ka žadate pirkti, o gal kas jau nusipirkot vaikiukui iš higienos priemonių?
Ausu krapstukus pastorintais galais, vatos tamponelius, weleda prausikli ir sampuna 2in1 su medetkomis (zinau rizikuoju kad gali alergizuot bet tikiuosi kad taip nebus) tos pacios serijos aliejuka odeles prieziurai (kaina gal ir didoka nes yra pigesniu alternatyvu bet labai patiko aprasymas, kai isbandysiu galesiu parasyt ar tikrai toks geras
) nuo issutimu vietoj brangiu ir nevisada pasitesinanciu tepalu pirkau pigesne ir rekomenduota alternatyva - pataisu sporu miltelius (vaistininke patvirtino kad mano pasirinkimas geras). Na zinoma dar sauskelniu ir dregnu serveteliu po maza pakuote nes jei netiks bus gaila dideles ismesti.
O siaip tai vadovaujuosi mintimi kad perku tik tai kas butina o jei kas tai parduotuviu yra visur
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai