Aistėja parašė:
Gavom jau pirmą išankstinio gimtadienio dovana, tai labai patiko. Vos ne valandą parke prasistumde. 🙂
O kaip fainai☺️ Svarbiausia,kad mazyliui patinka,o ir veiklos dabar bus🤗👏
Aistėja parašė:
Gavom jau pirmą išankstinio gimtadienio dovana, tai labai patiko. Vos ne valandą parke prasistumde. 🙂
O kaip fainai☺️ Svarbiausia,kad mazyliui patinka,o ir veiklos dabar bus🤗👏
Aistėja parašė:
Oi, kaip į temą 👍😁. Mums labai aktualu. Kas per pavadinimas?😊
oksy33 parašė:
Siandien atsiemem nauja pasa kaip keiciasi augdami.
Koks rimtuolis😊. Tikra dokumentų nuotrauka🙂. Labai pasikeitę mažyliai. Ir kaip Mesdu sako, dar jie keisis ir keisis. Mano didžioji tai į vyrą, tai į mane, jau gal 10 kartų veido bruožai pakito nuo gimimo... Mažytė kolkas visiems vienareikšmiškai į mane, bet va tą veiduko putlumą kūdikio jau seniai prarado🙂...
Mesdu parašė:
Tikrai kaip keiciasi☺️ Pirmoj leliukas,o antroj nu tikras vyrukas☺️ Mes ir aplamai viskuo pasikeitem🤷🏻♀️🙂 kol mazas nejo suprasti I ka,po to visi sake I vyra,daba …
Priminėt mane maža, visi sakydavo, kad aš nei į mamą nei į tėtį. Tai irgi kirbėjo pašėlusios mintys, kad ne iš tos šeimos😁... Bet bevartant šeimos nuotraukų albumą, užmačiau tėčio mamos, mano močiutės jaunos nuotraukas, tai 100% jos veido bruožai...
fleur68 parašė:
Oi, kaip į temą 👍😁. Mums labai aktualu. Kas per pavadinimas?😊
Scooter 5 in 1.
Gintare Petr parašė:
O mes vakar paminėjom 2-trajį gimtadienį gimėm gegužės 1![]()
Su gimtadieniu 😘 Aukit sveiki😘
Sveikos na prasideda gimtadieniai tai sveikinam.
Pasipasakosiu kas man snd nutiko. Snd eilinis rytas į darbą isimaudziau isidziovinau į darbą. Ir darbe poste slaugytoju atvėrė langą taip mane supurtė kad po valandos pajutau dvinkciojima kakle ir staigiai surakino ne pasukau galvos pradėjo tirpt ranka staigiai mane išvežė į suaugusiųjų priėmimą kaip stoviu uniforma viskas ir va paguldė į neurologinių skyrių lasines lašą. Gydytojai spėlioja užspaudė nerva ar kas. Rytoj kompiuterinį Tomo grafą darys.. Bet galvos vos pasuku ranka atsigavo.. O as pati mastau kad supurtė mane nes sėdėjau prie kompo ir pildziaus popierius o langas už nugaros atidarytas buvo. Išėjau sveika per 4 val va jau ant lasiniu
sunray901119 parašė:
Sveikos na prasideda gimtadieniai tai sveikinam.![]()
![]()
Pasipasakosiu kas man snd nutiko. Snd eilinis rytas į darbą isimaudziau isidziovi…
Ojei, sveikit! 🙊
sunray901119 parašė:
![]()
Pasipasakosiu kas man snd nutiko. Snd eilinis rytas į darbą isimaudziau isidziovi…
Vaje...sveikatos jums!
sunray901119 parašė:
![]()
Sveikatos 😉
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai