Orxideja9891 parašė:
Maniskis is pykcio greiciau sliauzt prades nei apsivers ? bet va ant sono jau atsigula kai jam norisi tik ?
Tai ir gerai.. mano sesės mergytė ilgai nešliaužiojo nematė mat dama reikalo ???
Orxideja9891 parašė:
Maniskis is pykcio greiciau sliauzt prades nei apsivers ? bet va ant sono jau atsigula kai jam norisi tik ?
Tai ir gerai.. mano sesės mergytė ilgai nešliaužiojo nematė mat dama reikalo ???
Hrrrr
nu dakniso. Girdziu vyras motinai pasuko su reikalu, ir poto 'nu tai nepaliekam vienos' .... Desimta kart jau aiskina nepalikinet, kad apsivertus nenugriutu (nors dar nesivarto). Nu bl** patys zinom, o ir jei netycia kas nutiktu nu tai netycia del skubejimo ar issiblaskymo niekas nera apsaugotas bet nereik simta kart kartot. Kadangi silart as neturejau girdet nieko nedarysiu bet sia sav atvaziuos tegu tik pabando man pasakyt ka nors....... Atrodo visai debilais mus laiko kad ne tik aiskina ko nereik bet po dah**a kartu. Aaaaaaa. Atsiprasau kad issiliejau
Liepsa parašė:
Mums šiandien trys mėnesiai tai tikrai aną savaite jautesi augimo šuolisesam prie apvalesniu mes, 7.5 kg ir 63 cm
na bet sveikas linksmas vaikas, o rankų rau…
Pas mane rankų raumenys jau irgi ryškėja po biški
1112 parašė:
O kaip su viduriais?
Viskas gerai, nei uzkietejo, o pas mane panele kas dvi, trys dienos kakoja tai nieko ir nepasikeite
Laura_89 parašė:
Mes vis issirinkome, bet galu galu mazoji milupa pripazino. Paprasta ne joki ar. Ir man jis kvepia skaniausiai is visu. Pabandykit ☺
Ir laaabai gerai? mes kvaili kad ne nuo to galo pradejom.. visvien veliau meginsim tutteli ar milupa ? bet tegu kolkas valgo savo megiama hipp ar..?
bestofvit parašė:
Kas geriau ar kad nyksti ciulpia ar bandyti duot ciulptuka? Ir koki? Ar islaukt kol ciulpimo refleksas sumazes? Matinu mp
Jei maitinat MP tai geriau neduokit
vaikas zisdamas uzsisakineja pienuka, o turint čiulptuka gali kilti pagunda duoti jį, o ne gulėti lovoje su mažyliu per augimo šuolį
nykščio tiek nepriciulps
Barborita parašė:
Mūsų mažylis šiąnakt kėlėsi valgyti kas 1-1,5 val ? košmaras kažkoks... Dar pagalvojau, ar nebus čia prasidedantis augimo šuolis? Nes mums kabėjimu ant papulių augi…
Ir maniškė šiąnakt taip!!!??♀️ Irgi bandau nurašyti augimo šuoliui ??♀️ Bet jau antra naktis panaši, tai man TAIP miego trūksta.. labai išderina mane toks kėlinėjimasis vis sumerkus akis.
Kristinamm parašė:
O kokia ta gatvė tvarkinga buvo...☺️ Mes jau beveik 7 metai čia gyvenam, tai kai atsikėlėl ten nei vieno namo nebuvo, pas mus Vijūkuos t.p. O dabar jau šakės, rytai…
Įtariu kol pievos buvo ir statybos neprasidėjo..??♀️? Mes dar tik treti metai, bet dabar tai jau išvis sunkiai gatve bepavadinsi-vien krateriai, duobės ir ežerai su gulbe ?
egl_e parašė:
Ir maniškė šiąnakt taip!!!??♀️ Irgi bandau nurašyti augimo šuoliui ??♀️ Bet jau antra naktis panaši, tai man TAIP miego trūksta.. labai išderina mane toks kėlinėj…
Aš dažnai ta gatve pas klientus ir draugus važiuoju, tai tikrai apsurdas, bet ir Šilainiuose ne kažka... jei yra šaligatvis, tai jo aukštis beveik iki keliu, su vežimu neimanoma
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
tai kaip…