vikuciuuukas parašė:
O mes patekom i ligonine... Sunelis po skiepo per 2sav priaugo tik 20g![]()
Laikykitės.
vikuciuuukas parašė:
Laikykitės.
Šilo_uoga parašė:
Kaip jums smagu, kai netoliese :)) pas mane daugiau kur įmanoma nueit, bet viskas jau seniai išvaikščiota ir pabodę :))
1112 parašė:
Turiu galvos skausmą dėl mišinuko pasirinkimo. Gėrėm Aptamil Ar bet užkietėjimo viduriai. Jau buvom gerai išvažiavę su juo. Pradėjau Hipp Ar. Nenori valgyt ir pučia…
Mes vis issirinkome, bet galu galu mazoji milupa pripazino. Paprasta ne joki ar. Ir man jis kvepia skaniausiai is visu. Pabandykit ☺
Evel5 parašė:
Gal jus isradingesnes... duokit patarimu kaip issisukti nuo ejimo i vyro firmos vakareli. Vyras nori,kad eitume su vaiku bent porai valandu,o as nenoriu vaiko tysti…
Žiūrint kada tas balius. Jei planuojate skiepyti vaiką 3 mėn. kokiu nors skiepu, tai galite paplanuoti vizitą pas gydytoją panašiu metu, o poto sakyti, kad po skiepo nerekomenduojama niekur bastytis, ypač didelėse kompanijose.
Laura_89 parašė:
Mes vis issirinkome, bet galu galu mazoji milupa pripazino. Paprasta ne joki ar. Ir man jis kvepia skaniausiai is visu. Pabandykit ☺
O kaip su viduriais?
vikuciuuukas parašė:
Mes va tiek priaugę esam prieš savaitę ..?? man jau baisu bus eiti po kelių savaičių pas gydytoją
Evel5 parašė:
Gal jus isradingesnes... duokit patarimu kaip issisukti nuo ejimo i vyro firmos vakareli. Vyras nori,kad eitume su vaiku bent porai valandu,o as nenoriu vaiko tysti…
Ale geras vyro noras
vakarelis turbut vakare, tai sakyciau - vaiko nakties miegas ir bla bls bla
o ir triuksmas vaika gasdins (ypac jei tokie dj bus ar dar kas) o ir siaip, nelabai suprantamas noras kudiki tystis i vakareli
vikuciuuukas parašė:
O jetus... Laikykites.
Siandien irgi einam skiepui, dabar jau bijosiu...
vileva parašė:
Ale geras vyro norasvakarelis turbut vakare, tai sakyciau - vaiko nakties miegas ir bla bls bla
o ir triuksmas vaika gasdins (ypac jei tokie dj bus ar dar ka…
Bandziau sakyti,kad isderins mums rezima... neveikia ? jam tiek svarbu tas vakarelis ? jam tiek svarbu ka sefai pasakys jeigu nedalyvaus? o vienas jis neeis be musu ? nu zodziu as ne melo eksperte,nieko tokio neisgalvoju kaip pakeisti situacija ?
vileva parašė:
Ale geras vyro norasvakarelis turbut vakare, tai sakyciau - vaiko nakties miegas ir bla bls bla
o ir triuksmas vaika gasdins (ypac jei tokie dj bus ar dar ka…
Tikrai, aš vakare jau irgi niekur neičiau, nes vaiko miegas svarbus reikalas
Šilo_uoga parašė:
Ačiū labai už patarimus, tempimas labai prajuokino ?? na reiks išbandyt viską, nes jau noriu, kad vyras sugrįžtų į lovą, o dukros prie lovos krašto neguldysiu, tai …
Na jums buvo patarimas del perkelimo, o ten jums paciai rinktis ☺
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai