jurgitele32 parašė:
Gerai kad mes cia beveik salia viena kitos??? mano vyras vis vaziuoja i valciunus kiekviena diena.
Mes uz valciunu kokie 7km ? o apie 10km 12km viena nuo kitos ?
jurgitele32 parašė:
Gerai kad mes cia beveik salia viena kitos??? mano vyras vis vaziuoja i valciunus kiekviena diena.
ARSa parašė:
Vakar nebuvau prisijungus, tai nuo ryto tik dabar baigiau peržvelgti jūsu gvildenamas aktualijas :)))) anytu tema superinė :)))))) gerai, kad mano nesikiša ir i aki…
musu irgi niekas nesiunte, kol nepaprasiau, nes ne venai esu girdejus jog butubuve geriau anksciau nueit..... tai gruodzio vidury uzsiregistravom eiti, profilaktiskai...
jurgitele32 parašė:
Siandien trumpo miego diena????
Vyksta ilgas, kolkas tfu tfu tfu ? tik kazkoks neramus..
Orxideja9891 parašė:
As galvojau kad jus juodsiliuose?
Orxideja9891 parašė:
Vyksta ilgas, kolkas tfu tfu tfu ? tik kazkoks neramus..
Oj maniskis tai pabunda tai vel miega. ? ilgas tikriausiai bus tik nakciai.
jurgitele32 parašė:
As galvojau kad jus juodsiliuose?
Ten tevai mano gyvena ?
Jo as gyvenu santariskese, tai kazkaip kol leliaus neturejau man atrode kad yra kur pasivaiksciot, o dabar atrodo nelabai
visi artimiausi takai palei gatves, eini ir paciai smirda. Yra netoli mazas prudas, kazkiek misko, bet kiek nueinu ten girtu paaugliu konpanijos, net nejauku ten eit... dar yra keletas objektu keli parkai, bet iki ju tolokai, jei iseit ir grizt man min pora valandu sueina, o leliukas piktybiskai vezime nemiega, akytes placios, tai neina prognozuot kada verkt prades ir reiks grizt namo... tai realiai kasdien iseinu kokiam pusvalandziui ir vaikstau aplink nama
Spooky parašė:
Jo as gyvenu santariskese, tai kazkaip kol leliaus neturejau man atrode kad yra kur pasivaiksciot, o dabar atrodo nelabaivisi artimiausi takai palei gatves, ein…
Aš irgi Santariškėse
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai