Orxideja9891 parašė:
Darysim vezimeliu saskrydi ??
Atsiras daugiau aplink vezimuku ?
Orxideja9891 parašė:
Darysim vezimeliu saskrydi ??
Atsiras daugiau aplink vezimuku ?
ARSa parašė:
Aš irgi vis sakau reik Kaunietes iš Šilainiu apylinkiu pasikalbint pietu miegui, kartais vienai liūdna :))
Mes Vijūkuose ir turim kur ramiai pavaikštinėt ? O Jūs šilainiú kuriam gale?
Mano leliukas isdavineja mane su savo kumstuku
pries kokia savaite atrado kad labai smagu kumstuka ciulpti yra, kasdien vis dazniau ir dazniau uzsiminedavo sita veikla, o siandien visai pabludo
miega sau, as salia guliu, pradeda niuzgeti, as jau superpapa ruosiu, o ji tik cakt kumstukas burnoj ir vel miega... nu galvoju negalima taip, tai prasibudo spjove superpapa ir vel savo kumstuka ciulpia
tapo savarankiska
Spooky parašė:
Mano leliukas isdavineja mane su savo kumstukupries kokia savaite atrado kad labai smagu kumstuka ciulpti yra, kasdien vis dazniau ir dazniau uzsiminedavo sita …
Mano irgi taip pat daro :)) as dabar prabundu nebe nuo verkimo naktį, o nuo čepsėjimo
taip ir savo antsvorį numes vaikas
Šilo_uoga parašė:
Mano irgi taip pat daro :)) as dabar prabundu nebe nuo verkimo naktį, o nuo čepsėjimotaip ir savo antsvorį numes vaikas
![]()
Maniskis irgi kumsuka vis labiau isimyli
jau net soske bandau isiulyti vietoj kumstuko, nes odele issausejo ir paraudo toj vietoj kur pastoviai ciulpia
bet kumstukui meiles jis nesutinka atsisakyti ir nepripazista soskes
Turiu galvos skausmą dėl mišinuko pasirinkimo. Gėrėm Aptamil Ar bet užkietėjimo viduriai. Jau buvom gerai išvažiavę su juo. Pradėjau Hipp Ar. Nenori valgyt ir pučia pilvą. Mp nenori gerti ir labai nerami pasidaro. Vos įsiūlau kartais. Nebežinau ką rinktis.... O labai reikia augti nes ir taip mažytė
1112 parašė:
Turiu galvos skausmą dėl mišinuko pasirinkimo. Gėrėm Aptamil Ar bet užkietėjimo viduriai. Jau buvom gerai išvažiavę su juo. Pradėjau Hipp Ar. Nenori valgyt ir pučia…
O paprastas pvz aptamil netinka? Nes aš primaitinimui jį naudoju.
Kristinamm parašė:
O paprastas pvz aptamil netinka? Nes aš primaitinimui jį naudoju.
Iš pradžių gėrė, bet nebenori
Gill parašė:
Maniskis irgi kumsuka vis labiau isimylijau net soske bandau isiulyti vietoj kumstuko, nes odele issausejo ir paraudo toj vietoj kur pastoviai ciulpia
be…
Maniskis irgi kumscius myli. Nuo soskes net kartais ziaugcioja?????
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai