2017.03.12 10:40 (prieš 9 m.)
Aneta5 parašė:
o kokia arbata duodate?Paziurejau ir as apie ta ,,spina,, ten kazka liga. Ojei kaip buna baisu,bet gal cia ispjaunama? O as vis galvojau kodel gyd.pastoviai ziurejo…
Arbata kmynu ( ipilu i puoda vandens kaip vienam puodeliui sau kad daryciau, idetu tada 2 saukstelius kmynu palaukiu kol uzvirs, ir tada paverdu 5min, man mama sake taip daryti nes taip isvirti kmynai atiduoda savo savybes) o kmynu arbata labai gerai nuo pilvo putimo ir siaip virskinimui. Tai paskui ipilu i buteliuka apie 40ml ir praskiedziu virintu vandeniu is akies, kad nebutu labai stipri. Dar melisu arbatos padarau silpnos, nes lupyte apatine virpina ir su rankom skesciojo, gydytoja man sake gerti melisu arbatos arba valerijonu, bet kadangi nebemaitinu MP tai nera kaip jam perduoti, todel girdau. Jus kalbat turbut apie " gandro zyme", maniskis irgi tokia turi, ji arba isnyksta arba ne, nieko cia blogo. Vyro sesuo pamacius- o, musu vaikas, pas mus visi su tokia zyme. Man taip siutas paeme- mano vaikas ir isnyks
Gerai kad prie kaklo, tai jei ir neisnyks nieko tokio, buna kitiem vaikam ant kaktos.
O kas del uosviu ar tetuciu nora paimti i rankas, tai as irgi labai nenoriu, isvis nesuprantu to noro vaika i rankas imti, turejot savo tai prisilaiket, vaikas ne lele kad per rankas leisti. Nu dar nieko nesakau kai jau sedi/ ropoja, o kam ta toki maziuka per rankas leisti. tai kai buvo pirma karta pavyko issisukti ir nieks i rankas neeme, ir siaip nemazai buvo ju, tai vaikui pilnai per akis emociju.