Linksmosiospedutes parašė:
Gal nuo dantu? Neskauda?
Ne,dantys tvarkoje. Pries nėštumą 4isrove protinius. Taip visai man is niekur... bet ir ausis jaucias neskausmas, bet keistai.
Linksmosiospedutes parašė:
Gal nuo dantu? Neskauda?
Ne,dantys tvarkoje. Pries nėštumą 4isrove protinius. Taip visai man is niekur... bet ir ausis jaucias neskausmas, bet keistai.
Cosmol parašė:
Man buvo neseniai. Nei temperaturos, nei kosulio.. Tik patinusi viena puse. Nuo gerkles iki ausies. Skausmas nerealus, net ausi skaudejo, sunkiai uzmigdavau.. Tai a…
Teisingai sakot, as buvau užmiršus. Reikia eit ibuprofeno- malšins uzdegima! Aciu!!!
Dia15 parašė:
Sveikutės, buvom nueję vakar svertis tai papasakosiu kokias rekomendacijas gavom . Zodziu sako darykit 3pilnus maitinimus ir 2užkandzius, retint po trupu…
Mūsų mergina irgi gimus 15d!😊
OlgALooK parašė:
Cha, isivaizduojat, ejau i vaistine, paprasiau Euphorbium kad duotu, tai vaistininke pamate kad su vaiku ir paklause ar cia vaikui. Sakau taip, tai nepardave... sak…
Euphorbium man sakė nusipirkti šeimos gydytoja, kai mažasis turėjo slogą. Aš irgi perskaičiau, kad tik nuo 2 metų (nes nėra pakankamai duomenų), bet pasitikėjau savo gydytoja. Be to, jis homeopatinis. Slogą išsigydėm sėkmingai.
G.L. parašė:
Sveikutes. Gal kuriai pačiai is mamyčių buvo padidėję limfmazgiai po zandikauliu/kakle. Tos vietos kaip butu tonzules ( as ju neturiu), ryjant skauda ir keistas poj…
Pabandyk propolio purskala jis gerai gerklei ir tonzulams, zinoma jei nesi elergiska biciu produktams
Mamulis parašė:
Euphorbium man sakė nusipirkti šeimos gydytoja, kai mažasis turėjo slogą. Aš irgi perskaičiau, kad tik nuo 2 metų (nes nėra pakankamai duomenų), bet pasitikėjau sav…
O tarkim jei purkst Euphorbium, tai jau Vibrocilo nereikia?
Dia15 parašė:
Sveikutės, buvom nueję vakar svertis tai papasakosiu kokias rekomendacijas gavom . Zodziu sako darykit 3pilnus maitinimus ir 2užkandzius, retint po trupu…
Mp ir taip natūraliai mažėja, bet dar maži jie, dar pieno tikrai reikia. Mes kaip ir turim 3 pilnus maitinimus - vaisių tyrelė ryte, daržovienė su mėsa per pietus, košė su vaisiais ar daržovėm vakare. Tokių tikrų, rimtų mp valgymų ir neliko, jis atsigeria, prisiglaudžia ir gan dažnai. Bet kaip gi aš džiaugiuosi, kad dar valgo mp! Aš gi savaitgalį sirgau, temperatūra iki 39,5 net buvo pakilus. Antikūnai per pieną vaikui - ir jis nesusirgo, valio 😊
Dia15 parašė:
Kazkaip ziuriu ne jus pirma jau rasot apie kosyciu gardinima karves pienu, gal tikrai gydytojai vel grizta i senus laikus..bet pvz karves pieno nerekomenduojama iki metu isvis
o parduotuvinis a'la pienas, tai nebent toks kuris greitai gendantis, kazkoki atradau, melyna pakuote, Alma lyg tai.
Apie piena bendrai: pvz mano vaiko jis nesuzavejo, daviau paragaut vaikisko pieno, tai negere. Bet geria kefyra. Tai pas mus 3 pilni maitinimai jau senokai, o ketvirtas tai pries miega misinukas. Jei prades gert kefyra dideliais kiekiais pries miega, isvis nebereiks misinuko greitai.
OlgALooK parašė:
O tarkim jei purkst Euphorbium, tai jau Vibrocilo nereikia?
Negaliu pasakyti, nežinau. Mes purškėme tik hipertoninį jūros vandenį, išsivalydavom nosį, ir tada Euphorbium. Taip 2 savaites, nes to jūros vandens ilgiau vartoti nepatartina. Vibrocilo nevartojom.
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai