zuikis_k parašė:
Taip, viena karta. Beveik savaitė kaip ryte nebemaitinu.
nakti ismiega be mp? reikia ir man pradeti mazinti kazkaip
zuikis_k parašė:
Taip, viena karta. Beveik savaitė kaip ryte nebemaitinu.
zhizu parašė:
Išmiega. Jei pabunda paglostau lovytej, panešioju. Pradžioj kai nustojau naktimis maitint tai sunku buvo, dažnai kėlėsi. Dabar lengviau. Rytais kažkaip pati kelias dienas nepuolė ant manęs, tai ir nebesiūlau.
zuikis_k parašė:
Išmiega. Jei pabunda paglostau lovytej, panešioju. Pradžioj kai nustojau naktimis maitint tai sunku buvo, dažnai kėlėsi. Dabar lengviau. Rytais kažkaip pati kelias …
Maniskis tai po kosiu valanda praeina ir jau prasosi mp ☺️ papinukas visiskas ☺️
Siandien mano vaikas mane nustebino. Pirma karta siandien normaliai pavalgem. Ryte atsikelem puse 9 gavo mp.
Apie 11 grudu kosytes su vaisiais ~200ml.
Apie 13val mp.
~15val sriubytes burokeliu ~150ml.
18val mp.
20val jogurtas su braskemis 120ml (nors galejau jogurta ne i vakara det bet taip gavosi).
Ir visa diena dar vandenuka geria 🤩 tai ir vandens dar apie 200ml isgeres bus. Kiek istaskes dar . Nu tai tikiuosi kad prades jau valgyt vaikas pagaliau. Nes iki siol tai ragaudavom gis, retas atvejis kad suvalgydavo 100-200ml kazko 🤔
Lania parašė:
Siandien mano vaikas mane nustebino. Pirma karta siandien normaliai pavalgem. Ryte atsikelem puse 9 gavo mp.
Kaip burokėlių sriuba darosi tokiem maziukam?
Laukime18 parašė:
Kaip burokėlių sriuba darosi tokiem maziukam?![]()
Kadangi maniskis viska isragaves tai dariau taip pat kaip ir sau kad daryciau. Burokeliai, morkos, bulves, svoguno biski pakepinto, kadangi jau ir pupeliu ragavom tai ir ju idejau 🙂 ir visai neblogai suvalge 🙂 valge su ta pacia grietine. (Dejau vos vos, kad ciut pasviesetu)
Istikro negalvojau kad valgys nes as sau dariaus sriuba bet pagalvojau kad reikia ir vaikui pasiulyt 🙂
Sima1979 parašė:
Maniskis tai po kosiu valanda praeina ir jau prasosi mp ☺️ papinukas visiskas ☺️
Dienom lengvai atprato. Ji gerai valgė nuo pradžios. Tai greitai mes iki 3 maitinimu daėjom ir paužkandžiauja kelis kart dienoj.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai