Gaja parašė:
Sveikos,mamytesNedrasiai ir mes jungiames,nes siandien gydytoja pasake,kad plaka dvi sirdeles
Esam labai laimingi,bet ir neramu siek tiek,kad tik pavyktu …
Dvigubi sveikinimai,dabar lb pavojingos savaitėlės tai tausokite saugokite save
Gaja parašė:
Sveikos,mamytesNedrasiai ir mes jungiames,nes siandien gydytoja pasake,kad plaka dvi sirdeles
Gaja parašė:
Sveikinimai.
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Aš irgi jungimosi prie jūsų grupės. Šiandien buvau echo, parodė dvi pupelas atskiruose maišeliuose, bet dalinasi tą pačią placenta. Tai tikriausia bus identiski gyventojai 😊 viena pupela 9+3, o kita 10+1 sav , tai tarp jų ūgio yra 5d skirtumas. Ar pas jus visi tolygiai augo, o gal irgi buvo skirtumo? Labai džiugi žinia, bet vis dar šokas 😁😁😁
Rozali33 parašė:
ateikit i uzdara grupe kas dar nesate,nes ziuriu tom paciom temom bendraujam per abi grupes![]()
Gal galėtumėte išsiųsti kvietimą?
One_day parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Aš irgi jungimosi prie jūsų grupės. Šiandien buvau echo, parodė dvi pupelas atskiruose maišeliuose, bet dalinasi tą pačią placent…
Sveika
tikslingiausia matuoti po 20 savaites... Iki 20 % dar priskaitoma tolygiam dvyniu augimui, kas virs jau nera gerai... Bet tas nera gerai, tai tik po 20 savaites...
One_day parašė:
Sveikos esamos ir būsimos mamytės. Aš irgi jungimosi prie jūsų grupės. Šiandien buvau echo, parodė dvi pupelas atskiruose maišeliuose, bet dalinasi tą pačią placent…
issiunciau
apvaliukė parašė:
Aciu
Stengiuosi ramiai
lilionka parašė:
Sveikinimai.
Aciu
Gaja parašė:
Norejau paklaust,o dvynuku mamytes visa laika kas dvi sav.ziuri gyd.? Mane vel po 2sav.paskyre,nors lyg sake.kad viskas gerai![]()
mane kas dvi,mums reikia daugiau prieziuros
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai