simute_j parašė:
O as nusprendziau kad si karta nenoriu zinoti lyties, bus mums staigmena. Mums jokio skirtumo kas gims, svarbu kad sveikas![]()
Ištversit?
O kortelėj neįrašo lyties kurią mato?
simute_j parašė:
O as nusprendziau kad si karta nenoriu zinoti lyties, bus mums staigmena. Mums jokio skirtumo kas gims, svarbu kad sveikas![]()
Ištversit?
O kortelėj neįrašo lyties kurią mato?
k.mor parašė:
Per 4 d.d. bet priklauso kur siunčia. Maniškiai buvo tiriami Vokietijoje.
O kurį NIPT tyrimą darėte už 500 eur ar ta išsamesnį už 700 eur? 🙂
Bitė Maja parašė:
O kurį NIPT tyrimą darėte už 500 eur ar ta išsamesnį už 700 eur? 🙂
Žodžiu, jų visokiausių yra, klinika siūlė du. Dariausi tą, kuris tiria 21,18,13 chromosomų aneuploidijų riziką ir lytinių chromosomų anomalijų riziką + vaisiaus lytis.
Papildomai yra tyrimų, kuriuose tiria chromosomų mikrodelecijų riziką. Į mano tyrimą neįėjo. Tačiau gydytojas pakonsultavo kad papildomų rizikų tyrimų rezultatų tikslumas mažesnis (apie 90%) ir be to, tie chromosomų pakitimai ypatingai reti. Tai aš manau tiesiog jie nepasitaikys
LadyJ parašė:
O kokia pas jus gliukozes norma? Man nustate per didele norma: pirma kart buvo 5,32 mmol/l, pakartotinai atlikus 5,6 mmol/l. Gin sake, kad per didele, nors norma yr…
Mano pasirodo tik I yra vos didesne. Nes mano 5,23, o norma 5.1. O II yra 4,08, III 5,52. Tai tos isvis normos ribose. Tai galvoju gal visai cia ner blogi tyrimai
uzsirasiau antradieni pas endokrinologe paziuresiu ka pasakys.
simute_j parašė:
Mes pirmo nėštumo metu pasirinkom nežinoti, Tai kai gimė ir vyras paklausė kas, gydytoja labai nustebo, tai iki šiol nežinojot ko laukiat?
Elžbietukas parašė:
Sveikutes. Man viena d. Negera buna skrandy guzas stovi o kita d. Kaip gerai jauciuosi norisi tik bulvyniu blynu 🤣😂😊😁
Aš tai vis nežinau, ko aš noriu.... kažko noriu, bet lyg ne to, lyg ne ano, bet ko??? kažko
Tik va anksčiau nebuvau tokia bulvinių blynų mylėtoja, bet dabar man jų norisi. Tik paskutinį kartą kai užvalgiau, nors valgiau likus 3 valandosm iki ėjimo miegot, vis tiek spėju per sunkus maistas, tai taip man tie blynai ir liko guzu stovėt iki kitos dienos pietų. Tai sakiau kol kas jų atsisakysiu vis dėlto...
Aš tai neturiu nuojautos ko laukiu. Visiškai.
Voveryte89 parašė:
Kiek žinau šie tyrimai labai svarbu kai amžius yra virš 35 metu. Daugiau nieko nelabai žinau. Todėl ir klausiau![]()
kai pirmas vaikas po 35 m. tuomet tikrai rekomenduoja genetinius
Elžbietukas parašė:
Sveikutes. Man viena d. Negera buna skrandy guzas stovi o kita d. Kaip gerai jauciuosi norisi tik bulvyniu blynu 🤣😂😊😁
As galiu valgyti viska is tarkiu... Bet vyro gaila tai ivairinu maista😁gal db supriklysiu bet vedarai galetu buti kiekviena sav bet kepu kas antra nes tik viena ir tevalgau😂😂😂 o kai laukiausi pirmo sunaus tai istisai kepdavaus margablynius... 😊
Dvyniukė parašė:
Aš tai vis nežinau, ko aš noriu.... kažko noriu, bet lyg ne to, lyg ne ano, bet ko??? kažko![]()
![]()
Ha ha. Man taip buna kai stovi guzas gerklei noriu visko bet nzn ko noriu 😃😂🤗 o as db tiesiog per pietus man ju norisi. Susitarkuoju 3 bulves ir issikepu tam kartui ir keleta saltu sukrimsti veliau
su pirmu nestumu lb tykejau kad mergyte. Visi aplink sake kad berniukas. Lb nervavo tie zmoniu pasakymai. Nu atrodai grynai ant berniuko. 16.5 sav pasake kad mergaite. 21sav patvirtino 100% kad mergaite bet vistiek iki pat gimdymo visi trolino jog tikrai berniukas o skanas suklydo. Va tas erzina. Db vel kas zino jog laukiuos sakp va db tikrai berniukas bys. O as giliai sirdy tykiu kad mergyte. Lb noriu antros mergytes bet bus kas bus 🤗
Palomaaa parašė:
As galiu valgyti viska is tarkiu... Bet vyro gaila tai ivairinu maista😁gal db supriklysiu bet vedarai galetu buti kiekviena sav bet kepu kas antra nes tik viena ir …
Kas per margablyniai? 🤔🤗 pas mane pazystama sake tarkiu ir lb noreko gime mergaite 🤗 noriuuu mergaites jetus jetus 😆
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai