Ketrin parašė:
Iki kada reikia vartoti vitaminą d? Buvom pas gydytoją bet maniškis tik įėjęs pradėjo klykti tai nieko taip ir nepaklausiau gydytojos nes net susišnekėti neįmanoma …
Iki 12 ar tai 14 metu
Ketrin parašė:
Iki kada reikia vartoti vitaminą d? Buvom pas gydytoją bet maniškis tik įėjęs pradėjo klykti tai nieko taip ir nepaklausiau gydytojos nes net susišnekėti neįmanoma …
Iki 12 ar tai 14 metu
Ketrin parašė:
Iki 2 metų sakė...
Agnietė parašė:
Iki 2 metų sakė...
Absurdas, tikrai ne 2 metu
Ketrin parašė:
Savaitę nedaviau vitamino D, padariau tyrimą - trūksta. Lietuvoje tai nekeista - visiems beveik reikia papildomai. Net vasarą.
E.Va parašė:
P s. As irgi prisidedu prie sveikinimu, Agneitei 😊
Ačiū !
E.Va parašė:
Absurdas, tikrai ne 2 metu
Man taip gyd.sakė
užsiminė, kad padarius tyrimą visiems čia jo trūktų: tai nesupratau, ar čia užuomina, kad visiems reik vartot, ar kaip tik - priešingai 😅🙈
Agnietė parašė:
Man taip gyd.sakėužsiminė, kad padarius tyrimą visiems čia jo trūktų: tai nesupratau, ar čia užuomina, kad visiems reik vartot, ar kaip tik - priešingai 😅🙈…
Pas maniškį tai žiaurinis stygius Vit D. Bet ir jaučias. Kaulai pas jį braška 🙈 tai geriam papildomai. Tik žėk praleidžiu kokią dieną ir vėl kaulai braška 🤦🏼♀️ o su mano smegwnim, tai ne visada ir suduodu...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai