Agnė12 parašė:
Na va aš jau turiu mažąją princesę 😊
Sveikinimai! 😍
Agnė12 parašė:
Na va aš jau turiu mažąją princesę 😊
Sveikinimai! 😍
Niu ka, siandien terminas. As vis dar 2in1
nakti nuo 3val prasidejo saremiai kas 5min, bet iki 7val aprimo :/ visa ryta maudzia pilva kaip pries menesines, pasirode rusvu isskyru. Uz pusvalandzio paskutinis vizitas pas gine. Labai tikiuosi, kad siandien bus gimtadienis
labai labai noriu jau pamatyt savo klecka
nieko_naujo parašė:
Niu ka, siandien terminas. As vis dar 2in1nakti nuo 3val prasidejo saremiai kas 5min, bet iki 7val aprimo :/ visa ryta maudzia pilva kaip pries menesines, pasir…
Lauksim naujienų! Sekmės 😍
Victrix parašė:
Čia kaip man, tik pas mane pirmadienį, kai turiu pristatyt į ligoninę bus 39+3, bet aš tikiuosi, kad patikrins ir paleis.. Siuntime parašė: siunčiama suėjus terminu…
Tikiuosi ir mane patikrins ir paleis
nieko_naujo parašė:
Niu ka, siandien terminas. As vis dar 2in1nakti nuo 3val prasidejo saremiai kas 5min, bet iki 7val aprimo :/ visa ryta maudzia pilva kaip pries menesines, pasir…
Jau greit pamatysit savo angeliuka ;)
Flaminga parašė:
nors man liko2 savaites, bet mano gydytojas mane sius uz savaites i ligonine. Man bus tik 39 pilnos. Tipo negerai pernesiot, tai sakau dar nelaikas gi... sako apziu…
Mane irgi patikrins gine termino dieną, jei neišsivyniosiu ir siųs į ligoninę, nes irgi neleis pernešiot, nes sako, kad bus nemažas lelius. Pirmas sūnus gimė 4154g, bet su extra cezariu, neteko pačiai stumt, nors kaip atrodo sarėmis, žinau..
LT88 parašė:
Mane tai mėgsta spardyti vairuojant.. Bet jau pripratusi. Nuo pat pirmųjų judesių labai reagavo važiuojant mašina![]()
Mane irgi niurko, kai vairuoju. Gal ir jis nori pabandyt, kaišioja tai kojas, tai rankas
arba nepatinka, kad sėdžiu taip susilenkus... Diržas neturėtų spausti...
dubleS parašė:
Mane irgi niurko, kai vairuoju. Gal ir jis nori pabandyt, kaišioja tai kojas, tai rankasarba nepatinka, kad sėdžiu taip susilenkus... Diržas neturėtų spa…
Vat neišsiaiškinu ir aš. Ar jam patinka, ar ne
nors tikrai niekas nespaudžia ir sėdžiu patogiai, tad labiau linkusi manyti, kad patinka
Ar dar iseinate pasivaikscioti? Tiesiog siaip, ne su reikalais
as jau antra savaite nebeinu niekur, kur galima vaziuoju automobiliu o atrodo butu gerai pakvepuoti grynu oru. Tiesiog tausoju savo jegas nes vien namuose pvz darant vakariene atrodo taip nuvargsta kojos ir nugara kad krentu poilsiui kaip nuvarytas arklys
Smalleasy parašė:
Ar dar iseinate pasivaikscioti? Tiesiog siaip, ne su reikalaisas jau antra savaite nebeinu niekur, kur galima vaziuoju automobiliu o atrodo butu gerai pakve…
Stengiuosi išeiti kiekviena diena ir namie ne ant sofos sedeti, o judėti kuo daugiau 👌
Labai laukiu leliaus, tai judėjimas galbūt paskatins 😄
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai