gretan0 parašė:
Aš irgi sakiau galiu ir pabadaut be kažko ką mėgstu, kad tik nebebūtų taip išbertas. Nes gaila vaiko. Va gerai sakot, kad po 4 dienų jau matos pagerėjimas, nes aš j…
Tai pasidalinkit ka valgot?
gretan0 parašė:
Aš irgi sakiau galiu ir pabadaut be kažko ką mėgstu, kad tik nebebūtų taip išbertas. Nes gaila vaiko. Va gerai sakot, kad po 4 dienų jau matos pagerėjimas, nes aš j…
Tai pasidalinkit ka valgot?
Mettija parašė:
Sveikos mamos, esu iš gruodinukų grupės, bet reik patarimo jau patyrusių mamų🙂 nuo vakar 1 nakties nemiegame, kabo ant krūties, valgo iš abiejų krūtų, nes jei neduo…
Gal augimo suolis? Pirmasis gali but 7-10 d. Pienelio daugiau uzsisako daznai valgydamas, sakoma kad gal maziukam skauda per suolius, del to neramus, o gali but ir kad diegliukai kartu prasidejo
Musiskiui taip ispuole, kad augimo suolis su diegliukais kartu atejo. Bet mazdaug po triju dienu aprimo, jau nebevalge taip daznai
DovilėAp parašė:
Tai pasidalinkit ka
DovilėAp parašė:
…Pietums tai kaip ir viską valgau, bet pagrinde vištienos gaminiai,sriubos, pusryčiams košės, o užkandžiams visokie sausuoliai: barankėlės, nesaldūs kukurūzai, džiovinta duonelė, trapučiai ir kūčiukai. Kartais suvalgau bananą. Nebevalgau skanumynų, bandelių, jogurtukų, sūrelių. Ir jokių citrusinių vaisių.
lavasara parašė:
Kuo gydotes speneliu pienlige? Maziukei burnyte tepu daktarin, tai jau gerokai sumazejo apnasu, bet jauciu kad spenelius dilgina, vel tapo jautrus.
Ar tikrai jūsų mažylei pienligė?paprastai būna viresniems šiek tiek kudikėlias kadangi ant liežuvėlio nuo apnašų turi bakterijos užsiveisti ir pradėti daugintis..
chiko.time parašė:
Gal augimo suolis? Pirmasis gali but 7-10 d. Pienelio daugiau uzsisako daznai valgydamas, sakoma kad gal maziukam skauda per suolius, del to neramus, o gali but ir …
Ačiū, aš galvoju bus mus kaip jum, nes riečias, kojytes traukia ir pilvukas kietas😞 tai labai tikiuosi, kad praeis taip po dienos🙏
Mettija parašė:
Ačiū, aš galvoju bus mus kaip jum, nes riečias, kojytes traukia ir pilvukas kietas😞 tai labai tikiuosi, kad praeis taip po dienos🙏
Tik diegliukai taip greit nepasibaige. Ar lasiukus kazkokius naudojat?
Meta.kard parašė:
Mamos kurios maitinant misinuku, kiek kartų tuštinasi jūsų mažyliai?
Mes primaitinam misinuku. Tai kakoja vieną kartą per parą
chiko.time parašė:
Tik diegliukai taip greit nepasibaige. Ar lasiukus kazkokius naudojat?![]()
Taip, šiandien vyras atvežė sab simplex, tai prieš maitinimą sudaviau 5 lašiukus🙂
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai