linucikas parašė:
O į lauką turbūt negalima jei temperatūra truputi pakylo po skiepų🤔
Nerekomenduoja isvis eit i lauka po skiepu. Nu bent Lt
linucikas parašė:
O į lauką turbūt negalima jei temperatūra truputi pakylo po skiepų🤔
bertucia parašė:
man nieko neminėjo daktarė, o aš ir nepaklausiau...
linucikas parašė:
Aplamai ta diena po skiepu rekomenduojama praleisti ramiau, vengti ejimo i lauka ir maudyniu, kaip ir po kiekvieno skiepuko🙂
Ar pas kuria nestumo metu atsirado pigmentinių demiu ant veido? Esu prisiklausius, kad tik toms, kurios laukiasi mergaites, atsiranda rudos demes, nu pas mane berniukas, bet tooookio dydzio ant kaktos plemas kad vajezau.. 🙈 Kazi praeina savaime ir per keik laiko, jei ne - ka daryti? Patarkit 😊
Pumpurelius parašė:
Ar pas kuria nestumo metu atsirado pigmentinių demiu ant veido? Esu prisiklausius, kad tik toms, kurios laukiasi mergaites, atsiranda rudos demes, nu pas mane berni…
Man ant kaklo atsirado, taip nervuoja, nes atrodo, kaip purvinas butu.
Nepraėjo, ka daryti, tai nežinau 🙈
linucikas parašė:
Mum po 1 ir 2 men. Skiepu leido buti lauke
Erikaba parašė:
Man ant kaklo atsirado, taip nervuoja, nes atrodo, kaip purvinas butu.Nepraėjo, ka daryti, tai nežinau 🙈
Man tai doskomfortas irg nes per visa kaktos viduri irg kaip purvina.. Nei paslėpsi nei ka 😒
Pumpurelius parašė:
Aplamai ta diena po skiepu rekomenduojama praleisti ramiau, vengti ejimo i lauka ir maudyniu, kaip ir po kiekvieno skiepuko🙂
maudytis, tai savaime suprantama 🙂 o mes, kai padarėm 1mėn skiepą ir puikiai jautėsi,tai buvom tą dieną lauke 🤔 tik dabar kai temp 37.5 tai manau negalima eiti...
Pumpurelius parašė:
Ar pas kuria nestumo metu atsirado pigmentinių demiu ant veido? Esu prisiklausius, kad tik toms, kurios laukiasi mergaites, atsiranda rudos demes, nu pas mane berni…
https://www.tevu-darzelis.lt/tamsios-pigmentines-demes-ant-nestumo-metu
Pas mane irgi labai daug tų pigmentinių dėmių atsirado... vadinasi "nėščiosios kaukė"
Pumpurelius parašė:
As turiu po akimis tokias juostas. Pagimdziau berniuka, taigi netiesa ;)
Po gimdymo siek tiek pasviesejo, bet vistiek labai matosi..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai