Rūtel parašė:
Sveikos, gal kuriam vaikučiui buvo pradėję luptis odytė nuo pirštų pagalvėlių?
Buvau skaičius, bet nepamenu ką tai reiškia 🤦♀️. Nenumeskit, po švenčių pasukit vaiko gydytojai dėl šio reiškinio.
Rūtel parašė:
Sveikos, gal kuriam vaikučiui buvo pradėję luptis odytė nuo pirštų pagalvėlių?
Buvau skaičius, bet nepamenu ką tai reiškia 🤦♀️. Nenumeskit, po švenčių pasukit vaiko gydytojai dėl šio reiškinio.
Sveikos ar pastebėjot 18 mėnesių augimo šuolį? Aš vis žiūriu į dukrytę kokia man ji ilgakojė išaugusi🤗 Net pačiai keista, nesuprantu ar čia tik man taip atrodo... Šiandien buvom pas gydytoją pasimatavom 90cm dičkė kokia😂 Radau savo komentarą prieš 3savaites 86cm buvo. Gal kas žino kada kitas augimo šuolis🤭🌷
Rigi parašė:
Ar jau skiepyjote mažuosius nuo erkinio encefalito? Ar sulaukėte kokių reakcijų?
Mes jau du skiepus turim, balandzio menesi ir trecias bus. Visai jokios reakcijos nebuvo. Bet turbut cia labai nuo vaiko priklauso, nes mum visi skiepai be reakciju praejo. Tik po meningokoko kazkiek karsciavo
Jostai parašė:
Mes jau du skiepus turim, balandzio menesi ir trecias bus. Visai jokios reakcijos nebuvo. Bet turbut cia labai nuo vaiko priklauso, nes mum visi skiepai be reakciju…
O kurią vakciną rinkotės?
Rigi parašė:
O kurią vakciną rinkotės?![]()
Ticovac, bet nesirinkau o skiepijau ka tuo metu turejo. Kai radau erke ant mazes iskart lekiau skiepyt🤦♀️
Rigi parašė:
Oro drėkintuvas. Už ar prieš? Ar naudojate?
Karts nuo karto pagarinu koki aliejuka
Rigi parašė:
Oro drėkintuvas. Už ar prieš? Ar naudojate?
Už. Naudojame ir šildymo sezono metu net neišjunginėjam, sukasi kiauras paras. Svarbu pasirinkti tinkamą ir teisingai naudoti, tada superinis daiktas tikrai.
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai