mompower parašė:
Sveikos, kaip sekasi vaikus atpratinti nuo papuko? 😁👼
Labukas! Misija neįmanoma... 😅
mompower parašė:
Labukas! Misija neįmanoma... 😅
mompower parašė:
Kosmosas 🤦🤣
MLiepsna parašė:
Kosmosas 🤦🤣
Nors ne man vienai kosmosas, paguodėt 😁😁 diena kaip ir gerai galiu neduoti, bet kaip nakti atpratinti 😐🤷♀️
mompower parašė:
Neįsivaizduoju, kaip tai įmanoma!!!😅O taip norėtusi jau...Naktiniai kas valandą 😴...Pabandyk neduot, rėkia tiek ant viso kvartalo, kad kaimynai į sieną daužo🙈🙈Kas turi stebuklingą receptą ir aš norėčiau sužinot😊
mompower parašė:
Nors ne man vienai kosmosas, paguodėt 😁😁 diena kaip ir gerai galiu neduoti, bet kaip nakti atpratinti 😐🤷♀️
Va va 🤣ir pykstames, ir verkiam,kai neduodu,o tada vel duodu 🤦bet mazeja mazeja,siandiena nakti jau pats gertuve vandens eme,nes sunkiai su tuo papuliu jam sekesi matyt 🤣bet vis tiek bunda ir reik to papo 🤦
Shmike24 parašė:
Neįsivaizduoju, kaip tai įmanoma!!!😅O taip norėtusi jau...Naktiniai kas valandą 😴...Pabandyk neduot, rėkia tiek ant viso kvartalo, kad kaimynai į sieną daužo🙈🙈Kas t…
Sakau gal papulius pasitempti kuo, kad nebebūtų tokie skanus 😁🤷♀️🍼
mompower parašė:
Sakau gal papulius pasitempti kuo, kad nebebūtų tokie skanus 😁🤷♀️🍼
Siaip mano sesuo nakti spenelius citrina tryne, sake padejo atpratinti 👀 as nebandziau pasinaudoti jos patarimu 🙃
MLiepsna parašė:
As po triputeli vaikui pajunkius sakau "pienukas baba"ir duodu vandens, po biskiuka ima veikt,vakar pries miega beveik visa gertuve vandens isgere 😳ir dar nakti ger…
Aha aš irgi sakau, kad nėra, bet nakti taip pradeda giedoti, kad tenka duoti. Bandysiu citrina tepti 😁
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai