mompower parašė:
Aha aš irgi sakau, kad nėra, bet nakti taip pradeda giedoti, kad tenka duoti. Bandysiu citrina tepti 😁
Maniskis irgi isikriokia 🤣bet jai vis maziau, gal pavyks per si menesi nutraukt 🤞
mompower parašė:
Aha aš irgi sakau, kad nėra, bet nakti taip pradeda giedoti, kad tenka duoti. Bandysiu citrina tepti 😁
Maniskis irgi isikriokia 🤣bet jai vis maziau, gal pavyks per si menesi nutraukt 🤞
MLiepsna parašė:
Aš irgi norėčiau per si men nutraukti maitinima, davai susirasom kaip pavyks🥰🍼👼😄
Aš net kursus iš nevilties apie nujunkymą išklausiau... sakė tepti papulių niekuo negalima nes kenkia vaiko psihikai, bet kenkia mažiau nei mamos išvažiavimas kelioms dienoms, kaip kad kitos praktikuoja... Aš jau buvau palikus tik vieną naktinį maitinimą, bet susirgom plaučių uždegimu, gulėjom ligoninėj, pienelio daviau be limito, tai dabar viskas išnaujo, vakare migdomės jau savaitę su 3 val klykimu, naktį keliasi 2-3 kartus. Bent jau dieną prašo tik 1 kartą, bet pasakau, kad nėr pienelio, zyzia bet įkišu skiestų naminių obuolių sulčių be cukraus ir pamiršta, nes kai geri tik vandenį tai tos sultys turbūt super skanios.
kol kas labiausiai padeda kalbėjimas po 10 kart per dieną kad pienelio nebėr ir dėmesio nukreipimas... bet naktį negelbėja niekas net telefoną praitą kart davėm - nepadėjo, nušveitė į kampą.
Rokante parašė:
Aš net kursus iš nevilties apie nujunkymą išklausiau... sakė tepti papulių niekuo negalima nes kenkia vaiko psihikai, bet kenkia mažiau nei mamos išvažiavimas kelio…
Uzjauciu jus❤️ Aš nezinau ko imtis, bet zinokit turbut bandysiu su citrina pasitepti ir žiūrėsiu kaip reaguos, jeigu bus progresas parašysiu visoms mamoms🙂🍼
O kursai turbut nelabai ką padėjo ?🤷♀️
mompower parašė:
Uzjauciu jus❤️ Aš nezinau ko imtis, bet zinokit turbut bandysiu su citrina pasitepti ir žiūrėsiu kaip reaguos, jeigu bus progresas parašysiu visoms mamoms🙂🍼
…
man kažkaip pasirodė kad kursų esmė įkalbėti maitinti iki galo, o ne nujunkyti, motyvuojant pagrinde tuo kad vaikas mažiau sirgs, jei gaus mamos pieno. Maniškė eina į daržą, gal ir mažiau serga nei kiti, bet vistiek serga.
Viena mama iš tų kursų sakė tepė garsryčiom ir padėjo.
Rokante parašė:
man kažkaip pasirodė kad kursų esmė įkalbėti maitinti iki galo, o ne nujunkyti, motyvuojant pagrinde tuo kad vaikas mažiau sirgs, jei gaus mamos pieno. Maniškė eina…
Gal greičiau lengviau vaikui sirgti, isikniaubia, pienuko trukteli, 😁 taip skysčių gauna, kuriuos visada sunku mažiems sugirdyti.
Vyresnelis iki darželio gal tik kartą sirgo rimtai. Išėjo ir prasidėjo 😅
Rigi parašė:
Gal teko girdėti atvejų, kad tėvai sirgtų korona, o metinukas liktų sveikas?
Žinokit, mes su vyru sirgom, o musu mazyle taip ir nezinom, nes nebuvo thu thu jokiu pozymiu, bet mes kai suzinojom is karto praveiksciojom su vyru namie su kaukemis visas 10 dienu.. kas dabar zino..gal besimptomiu budu
Rigi parašė:
Gal teko girdėti atvejų, kad tėvai sirgtų korona, o metinukas liktų sveikas?
Zinau ir ne viena toki atveji.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai