https://facebook.com/events/s/kaunas-gaivina/518135903216636/
Gal Kaunietems butu idomu sudalyvaut
Pirmos pagalbos pagrindai, gaivinimas ir panasus dalykai
Gal patiks ir gal kada teks pasinaudoti ziniomis
https://facebook.com/events/s/kaunas-gaivina/518135903216636/
Gal Kaunietems butu idomu sudalyvaut
Pirmos pagalbos pagrindai, gaivinimas ir panasus dalykai
Gal patiks ir gal kada teks pasinaudoti ziniomis
justė. parašė:
Sveikos.
Ar platus jūsų vaikų žodynas?
Mano vaikas viską supranta: klausiu kur kas yra, parodo, paprašau atnešti - atneša. Visas autokobilių markes atpažįsta. Bet šnekėti šneka kažkokia vavakų savo kalba, iš normalių žodžių tik mama, ne, au-au. Dabar pastebėjau neseniai sakau žirklės, tai sako ž, vandenukas: va, žodžiu, žodžio pirmą raidę.
justė. parašė:
Sveikos.
Sveiki, mūsų mergina aišku toks nelabai pavyzdys, nes daug ką daro ne pagal savo amžių, bet jau šneka kokius gerus 4 mėnesius normaliais sakiniais ir labai gerai susišnekam su ja. Tik kad kuo daugiau ir sunkesnių žodžių išmoksta, tai kartais pradeda greitakalbe kalbėt ir ne visi gali suprast iš pirmo karto ką ji nori pasakyt 🙈
Siilvutee parašė:
Sveiki, mūsų mergina aišku toks nelabai pavyzdys, nes daug ką daro ne pagal savo amžių, bet jau šneka kokius gerus 4 mėnesius normaliais sakiniais ir labai gerai su…
Eina sau, kaip smagu! 😳😍🥰
Aš tai jau gal sakau kreipsiuos kokios pagalbos ar konsultacijos kur, nes maniškė tai visai nenori kalbėt😭
Viskas jai tik mamamamama, skirtingom intonacijom. O atrodo, nei švepluojam, nei kitaip lekiukiškai kalbam su ja. Nu ir vistiek va nieko. Auau, mama, niamnia ir keli kitokie garsai. Jau nežinau nei ką galvot, nors prisimąstau tikrai visko. Atrodo ir supranta viską, padaro keletą darbų paprašyta (atidaryk spinta, paimk batą ir apsiauk, pvz) Ir vistiek netaria normalių, bent kelių aiškesnių žodžių. Net ate nesako, tėte irgi ne😭
Nieko nesuprantu.
Nu kaip va taip atrodo tie vaikai gali skirtis, ane😭
Vis galvoju, kad darže prasimuš, bet jau nervai nelaiko, reik kažką daryt.
Ir dainuoju, ir skaitau, ir knygos jai patinka, nu ir vistiek kažkur kažkas 'pakibę' su kalba...
O čia va paskaitai kiti jau sakiniais pleškina, nu nerealiai😍😍😍
justė. parašė:
Sveikos.
Musiskes tikrai platus, kalba irgi sakiniais trumpais, susisneku puikiai, su ja net geriau, nei su tevu 🤣🤣🤦♀️ o del kalbos, tai visi skirtingai pradeda, dabar dar tokio amziaus tai svarbu, kad suvoktu kalba ir turetu nors pora zodziu, isivaziuos greitai kalbeti tikrai
justė. parašė:
Eina sau, kaip smagu! 😳😍🥰
Aš tai jau gal sakau kreipsiuos kokios pagalbos ar konsultacijos kur, nes maniškė …
Bet juk iki 3 metų normalu pavieniai žodžiai ar sava kalba. Maniškis daug kalba sava kalba, pasako pavienius žodžius ir daug pasako žodžių tik pirmą skiemenį (man užtenka suprasti). Svarbu vaikas viską supranta ką jūs jam sakot
o sakiniais bent mano vaiko grupėje kalba tik vienas vaikas
visi kiti savais žodžiais burbuliuoja. Kažkaip nesuku galvos visai
justė. parašė:
O kaip sekasi vaikams, kurie į daržą keliauja? Viskas okey? SVEIKI visi??
Serga 😄😄 gripas užpuolė, savaitę paėjo ir vėl liga 😄
Ojėj, gripas😭 mano va sūnui gripas kaip tik...nuo sekmadienio iš lovos neišlipa...pusė klasės sakė iškritę.. o sesė irgi iš paskos.. pora dienų su aukštoka temperatūra buvo. Tai nors persiplėšk, abu leisgyviai, tai nežinau nei prie kurio lėkt. Tai va šiandien išlindo gerklė raudona, bet bent jau temperatūros nėr. Smaguma. O aš tai susirgsiu dėl streso ir nervų, man atrodo.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai