Viltix parašė:
Mano saskaitoje 2 nesivystantys, 1 biocheminis, na dabar esu labai pasimetus, nezinau net nuo ko pradeti tirtis... ka galvoju pasidaryti dabar tai pregnancy loss kr…
Galima keisti.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįViltix parašė:
Mano saskaitoje 2 nesivystantys, 1 biocheminis, na dabar esu labai pasimetus, nezinau net nuo ko pradeti tirtis... ka galvoju pasidaryti dabar tai pregnancy loss kr…
Galima keisti.
Wagamama parašė:
Sekantį kartą, greičiausiai bus taip pat- dažna klasika, keliam bile kelti ir tikimės, kad pavyks. Būna ir pavykstagilintis mažai kas gilinasi, ypač po pirmų ne…
Mes darėme ne Lt, o JK, bet manau tai esmės nekeičia, nes jie nelabai gilinasi. Po pirmo labai prasto IVF pakeičiau gydytoja, prašiau jos keisti viską iš esmės. Pradžioj buvo prasta vyro morfologija, bet papildų vartojimo pagerėjo. Dabartinė gyd del blogo 1 ivf viską nurase mano kiaušialąsčiu kokybei. Man 38 vyrui 42. Su dabartine gydytoja geresni rezultatai, dar turime 2 saldytus prastesnės kokybės, daug vilčių į juos nesedu. Kai vis klausiau dėl progesterono patikrinimo, jie sake, kad viskas geraij su juo, nors net netyre nei pirmo, nei antro IVF metu, del gimdos gleivines irgi net nezino jie, kokia ji buvo kelimo metu, nes nematavo? O as pamirsau paklausti🤦♀️ galvoju abu saldytus kelti ir negaisti laiko su ta klinika, galvoju apie LV. Papildomai nieko uz savo pinigus nusipirkti negalime, kad pegerinti IVF. Tiesiog laiko ir nervu svaistymas su tokiu ju gydymu.
Sveikos, merginos ☀️
Turiu BRCA2 mutaciją, o kartu ir labai daug baimių, klausimų bei nežinomybės apie ateitį. Pastoti nepavyksta 2 metus. Dabar vis dažniau galvojame apie IVF, tačiau kuo daugiau konsultacijų, tuo daugiau vidinio pasimetimo. Gydytojai gana griežtai nerekomenduoja bandyti dėl galimų rizikų, hormoninės stimuliacijos ir visų su tuo susijusių scenarijų , todėl jaučiuosi tarp noro turėti vaikų ir nuolatinio nerimo dėl savo sveikatos ir ateities.
Labai norėčiau išgirsti tikras istorijas.
Ar buvo čia moterų, kurios turėdamos BRCA2 vis tiek ryžosi dirbtiniam apvaisinimui? Kaip sekėsi emociškai ir fiziškai? Kaip sveikata dabar? Ką sakė jūsų gydytojai ir kaip priėmėt sprendimą?
Ačiū kiekvienai, kuri pasidalins 🌷
Inanana parašė:
Galima keisti.
o tiesa, kad reikia naujo gydytojos siuntimo?
Viltix parašė:
o tiesa, kad reikia naujo gydytojos siuntimo?
sito nezinau
Nu... po punkcijos. Pavyko jiems 7 kiaušialastes išpunktuot. Norėjosi daugiau, bet nu yra kaip yra... Matysim dabar kaip sekančios penkios dienos ar liks ką testuoti. Galvoju dabar ar tęsti toliau vitaminus visus kaip pvz CoQ10, nes šitas teoriškai jei IVF pilnai pavyktų, daugiau nereikalingas. Bet jei nepavyks, gal gerai vartoti ilgesnį laiką jei vėl reiks per IVF eit?
Viltix parašė:
Ar kazka praleidau, lyg ir viska skaiciau, kaip jusu nestumas?
akveja parašė:
O dar klausimas, ar esate kas buve pas genetikus su siuntimu? Kokius tyrimus jie daro del nevaisingumo? Kad nepamirsti visu issiprasyti![]()
Mes buvom su siuntimu su vyru kartu, tai daug issiklausonejo ir pati paskyre tyrimus
pampam10 parašė:
Nu... po punkcijos. Pavyko jiems 7 kiaušialastes išpunktuot. Norėjosi daugiau, bet nu yra kaip yra... Matysim dabar kaip sekančios penkios dienos ar liks ką testuot…
Kaip pati punkcija praejo?
Jetus kaip as jos bijau
Neseniai grizom is keliones, buvo labai baisus nusileidimas per veja, istiko stipri PA, labai nerimauju kad pries punkcija nebutu tas pats.. o kai nerimauju tai pati ir prisikvieciu ta nerima, hrrr
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai