2019.10.05 17:25 (prieš 6 m.)
MamyOm parašė:
Na aš praleisiu savo komentarą ir vėl "ta tema", nes į vaikišką klausimą reik tik vaikiškai reaguoti 😊 arba niekaip 😄
Aš pirmąjį gimdžiau čia. Atsiliepimai tik patys geriausi. Mano gimdymas buvo gan greitas, gydytoja pakliuvo Mačiulaitienė (buvo čia TD tema apie akušerinį smurtą, pylė visą š ant jos tėvelis, bet man viskas čiki buvo, ir nuramino kada reikėjo, ir sakė ką kaip daryti, kada to reikėjo), akušerės kliuvo.man dvi Lolita ir Gintarė (ji dbr vpa ir negrįš dar iki mūsų gimdymų, jau prasizondavau ar ji grįžta, kai buvau echo darytis). Bet abi akušerės fainos, lb rūpinosi, ir epidūro klausė ar nereikia.
Ėmėm šeimyninę palatą 4aukšte, teko savaitę ten praleisti, nes sūnui dėl nepakankamos laktacijos krito svoris. Bet jaučiausi kaip viešbutyje. Vyras kartu visą laiką buvo. Susimokėjus ir vyras gauna pilną maitinimą, o jis ten tikrai geras. Yra ir virtuvėlė, tai arbatos vis nueidavau ten kokios pasidaryti ar į šaldytivą pasidėti produktų (nors mažai ką ir dėjau, nes maitinimas puikus, tai nebent kokį jogurtą pasidėdavau).
Personalo priežiūra puiki, sesutės, jei reikdavo ir naktį ateidavo padėt.
Jei viskas gerai, vasarinukę irgi tik čia gimdysiu.