Čia jungiasi 2020 m. Vasario mėn. mažylių mamos.
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai
(Archyvas iki 2019.12.09)
(Archyvas iki 2020.01.17)
Čia jungiasi 2020 m. Vasario mėn. mažylių mamos.
(Archyvas iki 2019.12.09)
(Archyvas iki 2020.01.17)
lauksne parašė:
Aš kažkaip irgi pradėjau vakare duoti orkaitėje keptą kriaušę/obuolį, galvojau gal negerai, nes cukrus, kad ir natūralus. Bet nu lyg ir normaliaireiks kokias so…
As labai skeptiska del tu cukru buvau, bet kai nieko nevalgo ir mazakraujyste vystosi, tai dziaugiuosi, kai bent ka valgo... avokada labai megsta ir kokosu piena
tai as ju dedu vis i koses, buna sociau ir atrodo, kad jai tas kremiskumas patinka
Emill parašė:
As labai skeptiska del tu cukru buvau, bet kai nieko nevalgo ir mazakraujyste vystosi, tai dziaugiuosi, kai bent ka valgo... avokada labai megsta ir kokosu piena :D…
Na maniškis atvirkščiai is pradžių labai nevalgė saldaus
morkos vis dar nemėgsta, jam labiau brokoliai ir kalafijorai prie širdies
avokadą beje irgi labai skaniai valgo
Sveikos. Ar gali buti, kad mano 10 men kūdikis lunatikuoja naktim? Kiek pamiegojes pradeda vartytis, stotis, vel krenta, atsiseda, vel pakrenta ant šono, ant kito sono, stojasi keturiom ir taip toliau. Buna, kad atsimerkia, bet matosi, kad neprasinudines. Ka daryt, kad taip nebutu? Kartais visa nakti keliuosi ji paguldyti. Ir tik ryte pradeda geriau miegoti
Katrine parašė:
Sveikos. Ar gali buti, kad mano 10 men kūdikis lunatikuoja naktim? Kiek pamiegojes pradeda vartytis, stotis, vel krenta, atsiseda, vel pakrenta ant šono, ant kito s…
Nelunatikuoja, smegenys apdoroja, tai ką išmoko ir truputį užtrunka, kol kai fiziniai dalykai tampa įgūdžių. Pas mus dabar stojimosi etapas, bet žinau, kad praeis, nes turėjome sėdėjimo, ropojimo etapus naktį lovytėje.
Katrine parašė:
Sveikos. Ar gali buti, kad mano 10 men kūdikis lunatikuoja naktim? Kiek pamiegojes pradeda vartytis, stotis, vel krenta, atsiseda, vel pakrenta ant šono, ant kito s…
Naktim taip pat atsiseda, pasedi ir vel uzmiega. O cia is insta, taip pat atsakymas, kad del to nerymauti nereikia 🙂

Sveikos mamytes. Emilis miegodavo savo kambarį vienas, tačiau antra savaite jau kaip nebenori ten miegoti, miega tik kartu su tėveliais... penktadieni išmiegojo puikiai savo kambarį, bet tik viena naktis ir vėl pas mus 😬 galbūt kokių migdymo būdu žinot, ar kokie migdukai padėtu? 😊
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai