Čia jungiasi 2020 m. Vasario mėn. mažylių mamos.
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.10.04)
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.12.09)
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.01.17)
Čia jungiasi 2020 m. Vasario mėn. mažylių mamos.
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.10.04)
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2019.12.09)
2020 m. Vasario mėnesio mažyliai (Archyvas iki 2020.01.17)
MomToBe parašė:
O jeigu vonioj gimdyti, tai kaip tada sutvarko? As kai klausiau gyd sake nesijaudink isgaudysimas va kaip ir noreciau vandeny gimdyti tik va tie kakuciai n…
As gimdziau vandeny, istiko maziukas sudeliukas i gala, akusere sako oj oj oj kur mano kiaurasamtis, tu stumk stumk einu susirasiu, o as stumti negaliu nes tas sudeliukas pries nosi plauko:))) tai vyras pamates kad mane nervuoja isgraibe pats ir baigesi beda:))) bet va jei butu laisvi viduriai tada jau nezinau kaip butu:))) bet as vistiek antra tik vandeny noriu gimdyt. Plius daznai keicia vandeny kad silta butu. Ir visai pries islendant vaikuciui pakeicia dar kart
Fackta parašė:
As gimdziau vandeny, istiko maziukas sudeliukas i gala, akusere sako oj oj oj kur mano kiaurasamtis, tu stumk stumk einu susirasiu, o as stumti negaliu nes tas sude…
Na tokia jau ta realybe
Slepke parašė:
Tai ką, nauja tema, ot plepsės visos 😃
Agnile, aš ir žiūrėjau bet nesusigundžiau ta garine sistema, aš senamadiška, noriu…
Aš tai paprastą lygintuvą pirkus, starlet lyg firmos. Kai mažai lyginu, tai man pakanka ir to. Gal 20 € mokėjau ☺️
tabula rasa parašė:
Kaip faina ne tik apie nugarų skausmus ir leliukų reikalus skaityt, bet ir pomėgius!!!!
Koks grožis🥰
persikutea parašė:
mano pažįstama dirba VGN tai ji sakė jeigu yra galimybė tai geriau klizmos prašyt prieš gimdymą kad neapsidirbti gimdant, labai gudžiais 2008m kai gimdyt atvažiava…
Tai gal tais gūdžiais laikais ir reikėdavo, aš ir tai VGN jau daugiau nei prieš 5 metus gimdžiau, bet jokių klizmų griežtai neleido statytis