jonre parašė:
Mamos,kas lankotės privačiai,prieš galą kas kiek laiko einat?nes dabar aš eisiu tik 36+3...gal po to jau kas savaitę kviečia?
![]()
Mes lankomes privačiai, buvom šiandien, lygiai 36sav, dabar sake pasirodyt po 2savaičių 😊
jonre parašė:
Mamos,kas lankotės privačiai,prieš galą kas kiek laiko einat?nes dabar aš eisiu tik 36+3...gal po to jau kas savaitę kviečia?
![]()
Mes lankomes privačiai, buvom šiandien, lygiai 36sav, dabar sake pasirodyt po 2savaičių 😊
Slepke parašė:
Žiūriu čia daug barbių šimtadarbių susirinkę, smagu! Vistik aš manau kad geriau turėt daugiau hobių/pomėgių nei neturėt, tada nėra laiko liūdėt ir depresijom sirgt …
Paskui depresuot tenka, kad nieko nespėji 🤣😂
Agnile parašė:
Sandy20, ooo taip, tas parazitas jau pensijojDabar sk. vedėjas yra Šklėrius, tas tai girdėjau labai fainas!
Dvi palatos su vonia yra
Paprashaika parašė:
Paskui depresuot tenka, kad nieko nespėji 🤣😂
Irgi tiesa
Arba aukoji miegą
kas ne itin gerai.O bet tačiau
nuo durnumo vaistų nėra
Paprashaika parašė:
Hobį bandau paversti darbu jau kurį laiką, tik dėl nėštumo vėl viską pristabdaudekoruoju šventes, gaminu įvairius kvietimus. Dbr va paskutinį užsakymą bandau at…
Oi, kaip čiotkai! Žinosiu kur kreiptis krikštynoms!
Slepke parašė:
Nu ar patenkinta žvėrim? 😃
Bet tu su juo lakstysi pirmas-antras aukštas?Kiek suplojai?
Nu vaaa, dabar išsiurbė 40 kv. pirmą aukštą per 1 valandą ant turbo režimo, tai, žinok, negaliu skųstis! Surinko ir katės maisto trupinius, ir kraiką, ir vonioj kilimuką papureno visą
Ir pravažiuoja 2 cm kliūtis, kas aktualu kur stovi salione staliukas. O keisčiausia, kad oras kažkoks fainas po siurbimo, matomai filtras kažkoks yra. Dar šlapiai nebandžiau, grįš vyras, pabandysiu paleist su šluoste pravalyt.
Antram aukšte pas mus yra kiliminė danga, ten kartą savaitėj užtenka praeit, tai aš jį ten nunešiu kai reiks ir paleisiu, o šiaip pagrinde man pirmam aukšte jo reikės, kur purviniausia.
Lygintuvą nesenai pirkau, pradžioj norėjau to brangaus garinio (sistema), bet jam pasirodo ir lentos reik specialios, tai pagailėjau pinigų, nusipirkau tradicinės formos Philips, rinkausi tarp Tefal ir Philips, tai kolkas labai likau patenkinta naujuoju pirkiniu, yra nukalkinimo sistema, maloniai garuoja (kvepia kažkuo, pilu filtruotą vandenį), nesvyla, žodžiu, fainas, pirkau seniuose ir su akcija mokėjau berots iki 60 eur. Modelį vėliau parašysiu.
gremvusa parašė:
Dvi palatos su vonia yra![]()
O, nu, gal pasikeitė kas, prieš 5 metus tik 1 buvo gimdykla su vonia.
Sandy20 parašė:
Klizmutės nestatė, bet pas gydytoja paklausiau prieš tai,sakė ne,jau nebestatome ir neimti į galvą jei kas ir nutiks gimdymo metu,negalvoti apie tai,nes yra svarbes…
O jeigu vonioj gimdyti, tai kaip tada sutvarko? As kai klausiau gyd sake nesijaudink isgaudysim
as va kaip ir noreciau vandeny gimdyti tik va tie kakuciai neramina... Nesinori juk po to tokiam vandeny gimdyt
gremvusa parašė:
O kokioje jus grupeje fb esate? Yra atskirai vasario men. grupe? 😊
Taip, yra atskira "Vasarinukai 2020 ❤️" grupe. Praktiskai kasdien po leliuka 🙈 toks jausmas kad Vasari gimdanciu neliks 😂
jonre parašė:
![]()
Kas dvi savaites paskutiniu metu. Antradienį jau turėsiu paskutinį vizitą, aptarsime streptokoko atsakymą, paskutinius šlapimo ir kraujo tyrimus. Tikiuos nenukrito hemoglobinas ir neteks visai jau pabaigoj gerti geležį 🤦♀️ nes turiu ir šiaip bėdų su hemorojum.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-vasario-menesio-mazyliai-3
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai