Myleta parašė:
Ryt terminas o gine atostogauja. Ka daryt? Pirmadieni gal vaziuot i ligonine? Siuntimo neturiu ar priims. 🤔
Tai kad nereik manau to siuntimo. Man akušerė pasakė palauk po termino kelias dienas ir važiuok į ligoninę ir tiek 🤷♀️
Myleta parašė:
Ryt terminas o gine atostogauja. Ka daryt? Pirmadieni gal vaziuot i ligonine? Siuntimo neturiu ar priims. 🤔
Tai kad nereik manau to siuntimo. Man akušerė pasakė palauk po termino kelias dienas ir važiuok į ligoninę ir tiek 🤷♀️
Ma-ja parašė:
Štai ir gimė mūsų slapukas (Berniukas) šendien 14.26😊😍😍 3kg450g. 51cm😍🙏🙏 ps. Terminas buvo vasario 5d.
Sveikinu 🌷🌷🌷🌷
Ma-ja parašė:
Štai ir gimė mūsų slapukas (Berniukas) šendien 14.26😊😍😍 3kg450g. 51cm😍🙏🙏 ps. Terminas buvo vasario 5d.
Sveikinimai🥰 nuo dabar prades byreti vasarinukai. Jauciu kasdien bus po naujiena, ir ne po viena😊
Ma-ja parašė:
Valiooo!!! Durys atvertos į vasarinukų traukinį!!! Sveikinimai dideliausi!!!
Sojuna parašė:
Sveiki, noriu pasiprasyto prisijunti i bendra sarasa, nes sia savaite Santariskese leido man nesioti iki termino, tai busim vasarinukai. Berniukas, vasario 19, Viln…
Tuoj įtrauksiu
Aggaiz parašė:
Ko butent ten per daug ?😉 Nes šeip esu ten nuo pat pradžiu, begalo daug info naudingos gavau 🙂 o visu istoriju net neskaitau, kas tiesiog nebuna aktualu. 🙂 ta grup…
Na, pradžioje nežinau ta pati grupė buvo, ar kokia kita, bet buvo ten tokių personų, kad man teko išeiti, dar tokių nesupratingų neteko matyti. Na, bet šiandien ir aš prisijungiau, tai matysim kas per reikalai, nes sausinukų 2 grupės FB išties fainos, moralų beveik niekur nesutikau.
Agnile parašė:
Valiooo!!! Durys atvertos į vasarinukų traukinį!!! Sveikinimai dideliausi!!!![]()
![]()
Tikrai nepasakysiu, kazkaip tikrai esu ten seniai 🤔 vat matyt neuzsekiau gal kazkokiu personu😀 Bet zinoma, normalu geriau iseit is grupiu ,kurios nekelia geru emociju, nei skaityt kai kiekviena karta mamytes kapojasi zodziais 🤭 seip tai gal dabar jau viskas ten rimteja, daug temu rimtesniu, daug pasigimdziusiu jau, jau su “patirtim” 🙄 Tai kartais nuomones issiskiria .. o kai seniau, tai linksma budavo ,postai apie priaugtus kg, maista naktini ir tt. 😃😃 bet tuoj bus dar rimciau, zindymas . Va tada kazin ar ta “taika” tegulyvuos😄😄
Sveikinimai Ma-ja!! Pirmas Vasarinukas, kaip smagu!!:))))
Pasirodome ir mes su sūneliu
+23kg, bus linksma numetinėti... 🤦🏻♀️
man jau ramu ir gera, aš prisidedu prie tų keistuolių norėjusių sulaukti būtinai vasario..:)) 2cm atsivėrimas kolkas laikosi, paskaudena, pamaudena, bet nieko rimtesnio nevyksta
šiandien lygiai 39 sav suėjo
laukiu pirmad vizito pas gin, gal ką naujo pasakys..bet šiaip pastebėjau, kad daugiau jėgų atsirado..nes buvau jau visai nuo lovos iki sofos ir kėdžių tik benušliaužianti...o šiom dienom tai visur lakstau sau ir nepavargstu
gal kad tas pilvas nusileido, nors nepasakyčiau 100% ar nusileido jis man ar nenusileido, nelabai suprantu...🤷🏻♀️ Kaip smagu, kad dabar jau lukštensis visi vasarinukai iš eilės🥰🐣🐣🐣

Aggaiz parašė:
Tikrai nepasakysiu, kazkaip tikrai esu ten seniai 🤔 vat matyt neuzsekiau gal kazkokiu personu😀 Bet zinoma, normalu geriau iseit is grupiu ,kurios nekelia geru emoc…
Sausinukuose šita tema dabar TOP 1
Bet visai gražiai bendrauja, nesikapoja nieks
Juodaplauke parašė:
Sveikinimai Ma-ja!! Pirmas Vasarinukas, kaip smagu!!:))))
Pasirodome ir mes su sūneliu+23kg, bus linksma numetinėti... 🤦🏻♀️
Puikiai atrodote!
Aggaiz parašė:
Tikrai nepasakysiu, kazkaip tikrai esu ten seniai 🤔 vat matyt neuzsekiau gal kazkokiu personu😀 Bet zinoma, normalu geriau iseit is grupiu ,kurios nekelia geru emoc…
Haha tikrai, pažiūrėsim kaip ten bus prie žindymo temos:))
Beje Jūsų pilvukas tai man nerealiausias! 🥰 nuo pat pradžių vis atkreipiu dėmesį Jūsų ft, mano svajonė buvo toks nėštumas, kad "nesusigadintų" likęs kūnas ir pilvas nebūtų didelis, bet deja😂 tai džiugu bent už kitą pasidžiaugti!!! 🌸🌸🌸
Agnile parašė:
Sausinukuose šita tema dabar TOP 1Bet visai gražiai bendrauja, nesikapoja nieks
![]()
Manau ir man ziauriai bus aktuali tema. Kai nezinau realiai net nenumanau kas kaip. !! Patirties tam nulis😀 Tai ir man bus baisu ko klaust, nes busiu bloga mama dar 😂😂 Neduok dieve pasakysiu misinuka duosiu.. nu tikiuos nereikes vel aiskintis kas ir kodel🤦🏻♀️
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai