Magneja parašė:
Man buna, nezinau ka ten daro, bet kaip su adatom badytu🙈
Būna ir man, klausiau savo akušerės dėl ko taip vyksta, tai sakė kad vaiko galvytei vis slenkant žemyn, būna šitokie pojūčiai, aišku ji man nupasakojo plačiau, mediciniškai 🙂
Magneja parašė:
Būna ir man, klausiau savo akušerės dėl ko taip vyksta, tai sakė kad vaiko galvytei vis slenkant žemyn, būna šitokie pojūčiai, aišku ji man nupasakojo plačiau, mediciniškai 🙂
Agnile parašė:
Toks kaip su peiliu/durklu šaižiai perėžia?? Aha... Klaikiai suskausta... Net nustoju kvėpuoti tuo metu... Tai vat sąrėmiai toks ir yra skausmas, tik jei čia tas su…
Jooo, būtent taip kaip apibūdinai... Nu kul, ką aš galiu pasakyt, bet tikrai jausmelis tai ne koks, kentet galima, bet tikrai nemalonu. 🤪🙈
Magneja parašė:
Būdavo kaip su adata, dabar kaip su rišuliu adatų kas bestu ir dar perbrauktų. Smagumėlis 😅
Agnile parašė:
Dabar truputį paklodes parašysiu, bet paskaitykite tos, kurios žindyti ruošiatės ir jeigu nesiseks, kad bent žinotumėt kas ir kodėl gali būti bei kokią info aptarti…
Aciu uz informacija!
Agnile parašė:
Toks kaip su peiliu/durklu šaižiai perrėžia?? Aha... Klaikiai suskausta... Net nustoju kvėpuoti tuo metu... Tai vat sąrėmiai toks ir yra skausmas, tik jei čia tas s…
Man buna toks skausmas bet grynai maksty , o ne pilvo apacioj ar pns 😀 tai manau kas kita
ZdDovile parašė:
Jooo, būtent taip kaip apibūdinai... Nu kul, ką aš galiu pasakyt, bet tikrai jausmelis tai ne koks, kentet galima, bet tikrai nemalonu. 🤪🙈
As cia kazkada net nuo sofos pasokau, kai pavare😂😂
jogaileee3 parašė:
Man buna toks skausmas bet grynai maksty , o ne pilvo apacioj ar pns 😀 tai manau kas kita
Man ir grinai makštyje, taip suima kad pati su ranka griebiu už klyno😀
jogaileee3 parašė:
Tai ir man ne pilve, o būtent klyne
Toks jausmas ir veriantis kakleliui per sąrėmius, tik kaip sakau ne momentinis, o ilgeeeesnis...
ZdDovile parašė:
Pradžioj kenti ir atrodo "ai, p* visai", paskui išvargsti nuo tokių skausmų. Mane taip kamavo 29-31 dienomis merga, kad šakės... O va šiandien jau ramu klyne...
Tai duoda pailsėt.
Spinduliux parašė:
Man ir grinai makštyje, taip suima kad pati su ranka griebiu už klyno😀
Man irgi būna...
Magneja parašė:
As cia kazkada net nuo sofos pasokau, kai pavare😂😂
Taip taip, ne pilve tas jausmas, o tarpkojį, makštį ar net atrodo per klitorį eina, nemoku gal tiksliai apsakyt kur tiksliai, bet būna būna, kad ir pašoku nuo lovos ar už klyno noris imt. 🤭 Gerai, kad ne vienai, galvojau jau, kad gal su manim kas ne taip 😆
Maže22 parašė:
Sveikos . HELP nežinau kaip pasiieglti ejau i duša maudytis ir žiūriu kojos sutinusios ir lyg alergija isberta bet pagrinde tik kojos :(( ar verta sunerimti ir važ…
O kaip spaudimas?
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai